Savaitgalį Kauno apskrityje nustatyti net 9 neblaivūs vairuotojai | KaunoDiena.lt

SAVAITGALĮ KAUNO APSKRITYJE NUSTATYTI NET 9 NEBLAIVŪS VAIRUOTOJAI

  • 2

Birželio 7-9 dienomis Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai Kauno mieste ir rajone, taip pat Kėdainių, Jonavos rajonuose vykdė policines priemonės.

Jų metu iš viso patikrinta daugiau nei 1300 vairuotojų, taip pat nustatyti net 28 kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Savaitgalį pareigūnai nustatė 9 neblaivius vairuotojus. Iš jų 6 vairavo automobilį, 3 - dviračius. Visiems vairuotojams nustatyti 0,60 prom., 0,62 prom., 0,63 prom., 0,70 prom., 0,71 prom., 1,30 prom., 1,44 prom., 2,44 prom. ir 3,24 prom. girtumo laipsniai. Pareigūnai užfiksavo dar 5 vairuotojus, kurie buvo vartoję alkoholio, tačiau alkoholio norma neviršijo leistinos normos.

Vykdytų priemonių metu užfiksuota net dvylika transporto priemonių vairuotojų, kurie nesilaikė kelių ženklų ar ženklinimo taisyklių reikalavimų.

Nustatyti du vairuotojai, važiavę automobiliu, nesegėdami saugos diržo. Dar trys vairuotojai vairavo transporto priemonės, nors neturėjo teisės vairuoti.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

r

Mažos baudos, jei nepaiso draudimų. Kita vertus, tai teisės išduodamos su ne visai sveika psichika žmonėms, nes protingi jaučia atsakomybę ne tik už save, bet ir už kitą.

Anonimas

Taip karsta. Gert tai norisi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS