Šilainiuose per gaisrą bute žuvo palikti gyvūnai | KaunoDiena.lt

ŠILAINIUOSE PER GAISRĄ BUTE ŽUVO PALIKTI GYVŪNAI

  • 8

Trečiadienio vėlų vakarą Šilainiuose esančiame daugiabutyje kilo gaisras. 

Ugniagesiai - gelbėtojai pranešimą apie gaisrą Baltijos gatvėje gavo po 22 valandos vakaro. Kaimynai pranešė, kad antrame devynaukščio aukšte dega butas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos trys ugniagesių autocisternos. 

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad bute žmonių nebuvo, tačiau žuvo čia palikti augintiniai – katinas ir šinšila. 

Apie 23 val. gaisras jau buvo užgesintas.

GALERIJA

  • Šilainiuose per gaisrą bute žuvo palikti gyvūnai
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Bronislava

Kodėl žmonės tokie žiaurūs kitų nelaimei,jiems ir taip baisu , neteko tik vieno gyvūno kitą išgelbėjo vet.gydytojai, gyvūnai buvo labai prižiūrimi ir mylimi, o namai ir jų daiktai suniokoti ,kokie nuostoliai jaunai šeimai, užjaučiu juos.Nežinodami situacijos nerašykit tokius komentarus, nes niekas nuo nelaimių nėra apsaugoti ir jums gali nutikti.

Vilma

Kokie zmones ziaurus. Tyciojasi is zmoniu nelaimes. Zinokit viskas gryzta bumerangu, jei neturit gyvunu, tai jums....

...

Gal jus visai durni? Atsitiko nelaime. Jie nepadege specialiai savo namu su augintiniais. Nemanot, kad jiem dabar yra sunku, nes ju namai suniokoti ugnies ir neteko augintiniu? Negana to, dar kazkoki isigimeliai pradeda tokias slykstynes rasyt. Gyvunu neprieziura? Jus nezinot ar buvo jie nepriziureti, Tik lot temokat. Gyvuna geriau namie palikt kur ramiai jauciasi, nei vargint jiem nezinomoj vietoj. Pries rasant tokius slylscius komentarus pagalvokit pirma logiskai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS