Tragiškas gaisras Šilainiuose: žmona išsigelbėjo, vyras – ne | KaunoDiena.lt

TRAGIŠKAS GAISRAS ŠILAINIUOSE: ŽMONA IŠSIGELBĖJO, VYRAS – NE

  • 18

Naktį į šeštadienį Kaune ugnis pasiglemžė pirmojo šiemet žmogaus gyvybę.

Apie tai, kad Vėjo gatvėje dega dviejų aukštų mūrinis namas, kurio viduje – du žmonės, buvo pranešta 2.20 val. Skambino viena iš jų. Moteris teigė, kad negali išeiti, nes pirmas aukštas pilnas dūmų, todėl ji išbėgusi į balkoną.

Ugniagesiai gelbėtojai išskubėjo į gaisravietę su keturiais automobiliais. Atvykus pirmajam, iš namo rūko dūmai, o skambinusioji jau buvo lauke. Tačiau jos sutuoktinis, miegojęs kitame kambaryje, – vis dar viduje.

Išpjovę medines namo duris grandininiu pjūklu, ugniagesiai rado 63-ejų metų E.L. jau be sąmonės ir apdegusį. Jis aptiktas prie kambario, kuriame miegojo ir kuriame buvo gaisro židinys, durų. Kaip spėjama, dar bandęs gelbėtis.

Gaisro židinys buvo lovoje. Manoma, kad nelaimę prišaukė neatsargus rūkymas.

Ugniagesiai gelbėtojai užgesino šį dar pačiu laiku pastebėtą gaisrą per pusvalandį. Tačiau užsibuvo gaisravietėje iki pusės penkių ryto – budėdami, kad jis neatsinaujintų. Išdegė tik kambarys, kuriame buvo gaisro židinys.

Žuvusiojo žmona po pirminės greitosios medikų apžiūros dėl viso pikto nuvežta į Klinikas išsamesniems tyrimams.

Pernai iki šio laiko Kaune gaisruose jau buvo žuvę penki žmonės ir 22 buvo pavykę išgelbėti. Per visus 2018-uosius ugnis Kaune pasiglemžė aštuonias gyvybes, o iš jos nasrų ugniagesiams gelbėtojams pavyko išplėšti 47 žmones. Iki šios nakties tragedijos šiemet Kaune kilusiuose gaisruose buvo išgelbėti jau 25 žmonės.

GALERIJA

  • Tragiškas gaisras Šilainiuose: žmona išsigelbėjo, vyras – ne
  • Tragiškas gaisras Šilainiuose: žmona išsigelbėjo, vyras – ne
Laimučio Brundzos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

senjoras

aha apsileidėliai pijokai užsidega, o po to gaisrininkai dar budi puse dienos-gal tikrai laikas už tokius iškvietimus kad susimokėtų- išmoks kitur rūkyti...

kaunietis

matomai nelabai tvarkingi ne tik buityje, bet ir elgesenoje..jei normaliu protu rūkysi lovoj ir užsidegsi, tai spėsi išbėgt ir net užgesint, ar tik ne alkoholis padėjo a.a. vyriškiui iškeliaut į dausas?

saulius

Vienu rukanciu durniu bus maziau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS