Už apiplėšimą bausmę atlikęs vyras nepasimokė: grasino peiliu ir vėl apiplėšė senolę | KaunoDiena.lt

UŽ APIPLĖŠIMĄ BAUSMĘ ATLIKĘS VYRAS NEPASIMOKĖ: GRASINO PEILIU IR VĖL APIPLĖŠĖ SENOLĘ

  • 5

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d., dėl plėšimo.

Lapkričio 18 d. apie 11 val. policijos pareigūnai gavo pranešimą apie apiplėštą senolę. Moteris (gim. 1934 m.) pareigūnams aiškino, jog vyras sekė ją nuo parduotuvės iki namų, kur vėliau grasindamas, jog turi peilį ir ją sužalos, įsibrovė į butą bei pagrobė 50 eurų, taip pat nuo piršto numovė auksinį vestuvinį žiedą.

Įtariamasis (gim. 1987 m.) spalio 16 d. grįžo iš įkalinimo įstaigos, atlikęs bausmę už analogišką nusikaltimą.

Artimiausiu metu bus kreipiamasi į teismą dėl kardomosios priemonės paskyrimo. Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d., asmeniui, kuris apiplėšė įsibrovęs į patalpą gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

O kodėl senolę - didesnis 'navaras' būtų Krabą (ar bent jau kitą K**) 'pakutenus'. :/

matomai cia vienas is tu plesikeliu

kuriuos is kalejimo anksciau laiko seimas prabalsavo isleist su vidaus reikalu ministerio ir prezidentes palaiminimu.......................

Blinda

Ant šakos tokius degradus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS