Vagys apšvarino žinomo kauniečio automobilį: nuostolis – tūkstantinis | KaunoDiena.lt

VAGYS APŠVARINO ŽINOMO KAUNIEČIO AUTOMOBILĮ: NUOSTOLIS – TŪKSTANTINIS

Pirmadienio naktį Aleksote buvo apšvarintas keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip Praeities žvalgas, automobilis.

Kauniečio, ryte išėjusio pavedžioti šunį, dėmesį atkreipė ne itin gerai uždarytos jo automobilio „Infinity FX 35“ durys. „Automobilyje buvo įjungta signalizacija, bet jie vis tiek sugebėjo kažkokiu būdu atsidaryti duris, nes langų vagys neišdaužė. Ryte pamačiau uždarytas, tačiau neužstumtas duris, o kai jas bandžiau atidaryti, jos neatsidarė – buvo užrakintos. Durelių turbūt netrinktelėjo, kad nebūtų garso“, – prisimena žinomas vyras.

Pašnekovas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad iš netoli Aleksoto parko esančių namų kiemo palikto automobilio buvo išneštos darbui reikalingos priemonės.

„Iš mano mašinos buvo pavogta kuprinė su filmavimo įranga, fotoaparatas „Sony 7s“ su „Sony full frame“ objektyvu, kamera „GoPro 7“ su asmenukių lazda ir savadarbiu apšvietimu. Pavogė daug akumuliatorių, kelis įkroviklius, filmavimo stovą, du karinius davinius. Bet esmė, kad pavogtos atminties kortelės su trijų laidų medžiaga. Beje, tas dozimetras, kurį numetėte šalia mašinos, vertas 200 eurų, – sako vyras. – Labai prašau tų, kurie paėmė, arba tų, kurie žino kas paėmė, palikit paimtus daiktus prie mano automobilio.“

Labai prašau tų, kurie paėmė, arba tų, kurie žino kas paėmė, palikit paimtus daiktus prie mano automobilio.

Vyras paskaičiavo, kad vagys padarė apie 2 - 3 tūkst. eurų žalą. 

Š.Jasiukevičius teigia, kad į policiją dėl nemalonaus įvykio kol kas dar nesikreipė. „Palauksiu iki antradienio ryto – jeigu atgausiu savo daiktus, tada ir nesikreipsiu“, – žinomas vyras tikisi vagių sąmoningumo, tad įrašą apie vagystę paskelbė ir feisbuke. Iki pietų pagalbos prašymas feisbuke buvo peržiūrėtas 46 tūkst. kartų. „Tikiuosi, kad vagis ši informacija pasieks“, – vilties nepraranda kaunietis. 

Šarūnas Jasiukevičius/Asmeninio archyvo nuotr.

Jis užsimena, kad prieš kelis mėnesius buvo įsilaužta ir į jo namą, tačiau tuomet nieko pavogti nespėjusį įsibrovėlį apsaugos darbuotojai sulaikė.

GALERIJA

  • Vagys apšvarino žinomo kauniečio automobilį: nuostolis – tūkstantinis
  • Vagys apšvarino žinomo kauniečio automobilį: nuostolis – tūkstantinis
Asmeninio arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Andrius

Ta palik ana palik. Komentuoja visi atsilike. Nesbarbu kas palikta, tas nesuteikia teisės pasisavinti kito turtą ar plėšti. Tose valtybėse kur yra tvarka, taip nesidaro. O pas mus kol "policija" dangsto vagis, ejo plešė ir plėš, nes turi "stogus" kuriems nuo to gerai nubyra. Todel jei nieko protingo nesugebat parašyt, duskit išvis.

Ramunas

Oi Šarai...la šarai Tu...neįsižeisk..

pilietis

Užuojauta. Ar gražino jau ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS