Žaibiška vagystė baigėsi eismo įvykiu: su šiuo įžūliu akibrokštu siejamos dvi moterys | KaunoDiena.lt

ŽAIBIŠKA VAGYSTĖ BAIGĖSI EISMO ĮVYKIU: SU ŠIUO ĮŽŪLIU AKIBROKŠTU SIEJAMOS DVI MOTERYS

Ketvirtadienio pavakarės įvykiai Kaune, Islandijos plente, esančioje parduotuvėje „Lidl“ bei jos automobilių stovėjimo aikštelėje pateko ir į Kauno policijos, ir į Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestines. Pirminiais duomenimis, per juos nukentėjo vienas žmogus, o, kiek su tuo susijusių įtariamųjų, ir, kokios jie lyties, dar aiškinamasi.

Kauno policijos pradėto ikiteisminio tyrimo duomenimis, tądien, apie 16.30 val., iš šios parduotuvės prekybos salės buvo pavogti 24 pakeliai maltos kavos. Šia atvira vagyste įtariamos dvi moterys, kurių grobis įvertintas 130 eurų.

Ilgapirštes bandė sulaikyti šios parduotuvės 61-erių metų apsaugininkas. Tačiau, jam išbėgus laukan, įtariamosios jau buvo, pirminiais duomenimis, automobilyje „Audi A4“. Joms sprunkant iš nusikaltimo vietos, kliudyta tam bandančio sutrukdyti apsaugininko koja.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, po šio eismo įvykio, nutikusio prie pagrindinio įėjimo į šią parduotuvę, jį sukėlęs asmuo iš įvykio vietos pasišalino.

Kauno policijos atstovė šiandien patikslino, kad iki vidurdienio minėtą automobilį vairavęs asmuo dar nebuvo rastas. Ieškoma ir vagyste įtariamų moterų. Ar viena iš jų ir vairavo minėtą automobilį, ar jos turėjo ir trečią bendrininką, dar tikslinama, peržiūrint vaizdo kamerų, kurių apstu ir šioje parduotuvėje, ir jos prieigose, įrašus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

tai LIDL kamerų neturi?

Dabar baisu kokia boba pasikviest

I namus.nes visos siuksles vagia??

manau

čia turgaus prekeivių darbas. Reikia patikrinti turguje visas ponias, kurios prekiauja tokia kava, bent jau, ar muša čekį ar ne.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS