„Kauno dienos“ studijoje – kandidatė į Metų kaunietės titulą I. Dovydaitytė | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – KANDIDATĖ Į METŲ KAUNIETĖS TITULĄ I. DOVYDAITYTĖ

  • 3

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi kandidatė į Metų kaunietės titulą Irutė Dovydaitytė.

I. Dovydaitytė – sesuo salezietė, pedagogė, du dešimtmečius dirbanti Palemono vaikų dienos centre su socialinės rizikos vaikais, koordinuoja šio centro veiklą, padeda sunkiau besimokantiems, ugdo bendravimo įgūdžius ir skiepija žmogiškąsias vertybes asmeniniu pavyzdžiu, suteikia vaikams saugumo jausmą ir apgaubia šiluma.

„Viena nieko nepadaryčiau, – įsitikinusi I. Dovydaitytė. – Turiu omenyje ir seses, ir pasauliečius savanorius, ir organizacijų atstovus. Vieni pasiūlo vaikams kokią nors edukaciją, kiti, kai pastebime, kad kažkuriam vaikui, pavyzdžiui, reikia drabužių, iš karto suorganizuoja. Suvokimas, kad esi svarbus ir mylimas, suteikia didelę atspirtį gyvenime. Jei ne dabar, tai kažkada ateityje. Tai didelė paskata atsikelti ir lipti iš duobės“, – „Kauno dienai“ sakė I. Dovydaitytė.

Kviečiame susipažinti.

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys ir Irutė Dovydaitytė
  • Irutė Dovydaitytė
Regimanto Zakšensko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

DYKADUONIAI ,PAŽVELKIT NORS KARTĄ Į SAVE IR ĮSIVERTINKIT

Labai gaila ,kad tiek daug nuskriaustų su raidos sutrikimais ir iškrypimais ,todėl tik sugeba rašyti apie antrą galą . . Žinau ,kad negailėdama jėgų daug dirbate ir to titulo verta esat... Panašiems rašeivoms daug padedat ir ne tik jiems... Sveikatos daug ,DIEVULIO malonių ir lai Jūsų nuostabūs darbai džiugina toliau tuos ,kuriems esat labai reikalinga....

labai gaila

Ar negaila to vainiko , kurs nuvyto be naudos

XIXa.

Sese ar negėda dalyvauti pusiau kriminaliniame seksistiniame šou?gali tekti kankaną muz teatre chebrai šokti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS