Meniu naujienos gurmanams ir sveikuoliams Pereiti į pagrindinį turinį

Meniu naujienos gurmanams ir sveikuoliams

2016-07-06 02:00
Nesė Group inf.

Nuo liepos mėnesio baras „Easy Lounge“ pristato atnaujintą meniu, kupiną gurmaniškų atradimų ir sveikuoliškų pasiūlymų. Firminių midijų pasiūlą papildė midijos rusiškai su degtinės, medaus ir citrinžolių padažu ir midijos meksikietiškai – su aitriaisiais pipirais.

Klaipėdiečių pamėgtos mažosios Viduržemio picos „Pizzeti“ pasipuošė naujomis gardžiomis „kepurėmis“. Pasirinkimas atitiks bet kokį skonį, galite rinktis parmos kumpio, špinatų ir mocarelos, Bolonijos padažo, rikotos, riešutų, jūrų gėrybių, vištienos, rūkytų lašišų ir tigrinių krevečių pagardus.

Atsižvelgdami į nuolatinių „Easy Lounge“ lankytojų pageidavimus,  papildėme valgiaraštį naminių itališkų makaronų variacijomis. Tikimės, kad įvertinsite ir mūsų WOK makaronus su vištiena, daržovėmis ir grybais arba su krevetėmis ir brokoliais.  Išrankiausiųjų laukia juodieji „Tortellini“ su krabų mėsos įdaru.

Mėgstate sočiai ir karštai? Ragaukite ant grotelių keptų patiekalų: jautienos išpjovos su juodojo šokolado padažu, lašišų filė su baltojo vyno padažu, sviestažuvių filė su citrusinių vaisių padažu.  Nebijantiems išsitepti rankų valgant – kiaulienos šonkauliukai su sezamais.

Sveikuoliai bare „Easy Lounge“ nuo šiol jausis laisviau nei bet kur: galite išsirinkti pageidaujamą kruopų, daržovių garnyrą prie garuose paruoštų patiekalų, skanauti salotas su avokadais ir daigais arba su figomis ir ožkų sūriu.

Valgiaraščio hitas – kviečių selėnų, lęšių, avižų, grikių, kuskuso, ryžių kotletukai, patiekiami su špinatais ir brokoliais.

Pageidaujate užkąsti greitai, sveikai ir sočiai?   Rinkitės vieną iš keturių kokteilių, kurie padės atgauti jėgas ir suteiks žvalumo.

Visas naujienas rasite čia: http://www.nesepb.lt/klaipeda/baras-easy-lounge/event/meniu-naujienos-gurmanams-ir-sveikuoliams

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra