Atidaroma S. Jokužio fotoparoda | KaunoDiena.lt

ATIDAROMA S. JOKUŽIO FOTOPARODA

  • 0

Naujojoje Klaipėdos galerijoje vyks  Klaipėdos krašte žinomo fotomenininko Sauliaus Jokužio  fotoparodos „Virpesiai“ atidarymas. Autorius parodą dedikuoja Moteriai.

Parodoje bus eksponuojamos ant specialios fotodrobės spaustos didelio formato nuotraukos. Fotografijose S. Jokužio moterys – tarsi ne šio, o gal gražesnio, geresnio, saugesnio pasaulio būtybės: jos pulsuoja mistine šviesa ir seksualia energija. Jos apgaubtos keisto žėrėjimo, užlietos ryto spindulių ar vakarėjančios šviesos, įsuptos į mirgančią spalvų aureolę – dramatiškai raudonai, juodai ar panardintos į medaus spalvos ūką. Jų nuogybė daugiau angeliška nei  provokuojanti. S. Jokužio fotografija unikali savo minčių transformacija, vaizdu ir išraiškos forma.

S. Jokužys yra Lietuvos fotomenininkų sąjungos garbės narys, Klaipėdos krašte gerai žinomas kaip visuomeniškas žmogus, daugelio kultūros renginių mecenatas, spaustuvininkas – leidėjas, fotomenininkas, surengęs daugiau kaip 20 personalių parodų, pelnęs ne vieną apdovanojimą Lietuvoje ir užsienyje. Jo kūrybos objektas – MOTERIS.

Sauliaus moto: „Visada ir visur ieškokite grožio ir gėrio, nuodėmė pati mus suras“.

Paroda veiks iki kovo 7 d.

GALERIJA

  • Atidaroma S. Jokužio fotoparoda
  • Atidaroma S. Jokužio fotoparoda
  • Atidaroma S. Jokužio fotoparoda
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS