Balandį klaipėdiečius kviečia į tris muges | KaunoDiena.lt

BALANDĮ KLAIPĖDIEČIUS KVIEČIA Į TRIS MUGES

  • 5

Pavasaris – atsinaujinimo metas, kai keičiame rūbus, kuriuos dėvime, maistą, kurį valgome, ir gražiname namus, kuriuose gyvename. Būtent todėl visi klaipėdiečiai kviečiami į net tris balandžio mėnesį vyksiančias muges.

Pirmoji lankytojų lauks mugė „Stilius ir skonis“ Švyturio arenoje, kuri vyks balandžio 9 d. Tai mugė, kurioje rasite dizainerių drabužių, aksesuarų ir papuošalų. Tautodailininkai pristatys savo keramikos, odos, medžio ir kitus dirbinius. Tačiau mugė ne tik tiems, kurie nori pasipuošti save ir savo namus, bet ir mėgstantiems pasmaguriauti. Mugėje rasite gurmaniškų bei tradicinių maisto gaminių, saldumynų, užkandžių.

Toliau jūsų lauks dvi velykinės mugės. Jau tradicine tapusi Naujojo turgaus (Taikos pr. 80) mugė klaipėdiečius pasitiks balandžio 15–16 d. Čia sutiksite ir nuolatinius mugės dalyvius, kurie pasiūlys jums jau gerai pražįstamos produkcijos, ir naujų prekybininkų, pro kurių gaminius bus sunku praeiti. Antroji velykinė mugė lankytojų lauks prekybos centre „Studlendas“ balandžio 13–16 d. Abiejose mugėse rasite maisto, tautodailės gaminių ir dizainerių kūrybos vaisių.

„Stilius ir skonis“ mugės darbo laikas: nuo 10 iki 18 val.

Naujojo turgaus mugės darbo laikas: nuo 9 iki 17 val.

„Studlendo“ mugės darbo laikas: nuo 10 iki 20 val.

Nepraleiskite progos apsilankyti, apsipirkti ir gerai praleisti laiko „Stilius ir skonis“ bei velykinėse mugėse.

Įėjimas į muges nemokamas.

Mugėse bus filmuojama ir fotografuojama.

Mugių organizatoriai: www.mugiucentras.lt.

GALERIJA

  • Balandį klaipėdiečius kviečia į tris muges
  • Balandį klaipėdiečius kviečia į tris muges
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Zvalgai

Reikia ziureti, kad nebutu pardavinejamos fasistines maskoliu ir gudu prekes.

reikia

Ten darbo inspekcijos reikia, kas antras bedarbis

Klpd.

Jau diskredituota tokių mugių reikšmė Lietuvoje - reikia gerai paieškot norint per šlamštą ir nereikalingus dalykus ten rasti kažką tikrai verto. Beto mastantys žmonės matydami kas dedasi su valstybės, pasaulio valdymu, dabar galvoja apie rudenį. Ir ateinančias bėdas užprogramuotas pačių sau įkaltų sankcijų ir kitų bepročių valdžioje nesamonių.. Taupo..Galimai padėtis bus rimtesnė nei po Antrojo pasaulinio - skubėkit bulves kieme pasisodint, gal bent į puodą turėsit ką įdėt :D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS