I. Kanto bibliotekoje vyks susitikimas su kunigu A. Saulaičiu | KaunoDiena.lt

I. KANTO BIBLIOTEKOJE VYKS SUSITIKIMAS SU KUNIGU A. SAULAIČIU

  • 0

Artėjant didžiosioms metų šventėms, gruodžio 21 d. 17 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinyje (Taikos pr. 81 A) rengiamas susitikimas su kunigu Antanu Saulaičiu ir LRT žurnaliste Aurelija Savickiene.

Draugiškai kalbantis, bus pristatyta knyga „Misionierius Antanas Saulaitis – žmogus, kuris visada šypsosi“ apie spalvingą, nuotykių, įvykių, susitikimų kupiną jėzuito ir aktyvaus misionieriaus gyvenimą.

Tėvą Antaną būtų galima vadinti kunigu be sutanos: jis nepataikauja Bažnyčiai, nesmerkia tų, nuo kurių nusisuka kai kurie dvasininkai. Jis niekada nepameta savo tikėjimo kelio, net kai išbandymai, atrodo, ne žmogaus jėgoms. Tėvas Antanas žino, kokia sprangi pabėgėlio duona, kokia ta tikroji Amerika, kurioje doleriai ant medžių neauga. Kaip atrodo akistata su mirtimi, kai akimirksniu turi reaguoti ir išsigelbėti.

Vieno žmogaus istorija – ne tik apie misijas Brazilijoje, o ir apie visą gyvenimą teiktas dovanas kiekvienam, nepaisant rasės, lyties, tautybės ir net tikėjimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS