I. Kanto viešoji biblioteka ieško naujo direktoriaus | KaunoDiena.lt

I. KANTO VIEŠOJI BIBLIOTEKA IEŠKO NAUJO DIREKTORIAUS

Klaipėdos savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka ieško naujo direktoriaus. Pretendentų dokumentų bus laukiama iki rugsėjo 15 d. per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą.

Iki tol bibliotekai tebevadovaus ilgametė šios įstaigos direktorė – Bronislava Lauciuvienė. Ji čia dirba nuo 1984 m.

2004 m. B. Lauciuvienė buvo apdovanota Kultūros ministerijos premija už bibliografijos ir knygotyros mokslinius tyrinėjimus bei praktinę veiklą.

2021 m. buvo apdovanota ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ Riterio kryžiumi. Ji taip pat yra Lietuvos bibliotekininkų draugijos narė, aktyvi kultūrinės veiklos, inovatyvių sprendimų, skatinančių šalies viešųjų bibliotekų pažangą, puoselėtoja.

Naujasis bibliotekos direktorius privalės turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą, išmanyti Lietuvos Konstituciją ir Darbo kodeksą, mokėti bent vieną iš trijų Europos Sąjungos darbo kalbų (anglų, prancūzų ar vokiečių) ir atitikti kitus teikiamus reikalavimus.

Darbo sutartis – terminuota, naujasis direktorius bus paskirtas penkerių metų kadencijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

>to pasikeitė

neieškok kvailių - bent kiek žymesnių korumpulų ar valdžiukų žmonos, uošvės ir kitas jų peras visada turėjo geras šiltas vietas. Kur rasi geriau kaip vadovaut eilinei, pustuštei bibliotekai?Stažas eina, pinigai kapsi, jaunos darbuotojos padarys viską ką pasakysi..Gyvenk kaip pas Dievą užantyje:D) Tokiems ar rusas, ar kokia kita valdžia - jie visada puikiai gyvena:D) O šita matomai eina von tik todėl kad jos vietos kažkam prireikė:D)

INZ

Labai poniai nepatiko kad Lietuva tapo laisva .

OPS

Kaip šeimos viešbutukas laikosi? Už vargana jos ir buvusio vyro prokuroro alga pastatytas?))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS