D. Rapšys meta iššūkį plaukiančioms Lietuvos šeimoms | KaunoDiena.lt

D. RAPŠYS META IŠŠŪKĮ PLAUKIANČIOMS LIETUVOS ŠEIMOMS

  • 0

Rugsėjo 13-ąją paaiškės stipriausia ir geriausiai plaukianti Lietuvos šeima: Klaipėdos baseine vyksiančiame turnyre Dano Rapšio taurei laimėti kviečiamos varžytis komandos iš visos šalies.

Pasaulio ir Europos plaukimo čempionas D. Rapšys šiam socialiniam projektui ne tik suteikė savo vardą ir įsteigė pagrindinį prizą, bet ir pats mes iššūkį kitiems turnyro dalyviams, tačiau dėl pagrindinio prizo nesivaržys.

„Plaukti gali kiekvienas. Kuo mūsų daugiau atranda savyje aistrą plaukti, tuo stipriau puoselėjame plaukimo tradicijas Lietuvoje, ugdome naująją kartą. Net jeigu nesijaučiate plaukimo čempionais – išbandykite savo šeimos jėgas vandenyje. Juk nugalėtojais negimstama, o tampama“, –sako D. Rapšys.

Plaukimo varžybose „Mama, tėtis ir aš“, kurias Klaipėdos baseine organizuoja VšĮ „Plaukimo mokykla“, žada dalyvauti ir daugiau žinomų veidų. Tačiau turnyro rengėjai tikisi, kad nemokamame renginyje savo neįtikėtiną aistrą plaukti ir meistriškumą pademonstruos neatrastos žvaigždės – sportiškos ir aktyvios šeimyninės komandos iš įvairių Lietuvos kampelių.

Registraciją į varžybas šiuo metu aktyviai vyksta Klaipėdos baseino internetinėje svetainėje, vis dar pildomas partnerių įsteigtų prizų, atiteksiančių visiems plaukimo turnyro dalyviams, fondas.

Rugsėjo 13 d., 10 val. bus duotas startas varžyboms, kurios vyks 25 m ilgio ir 2,5 m gylio baseine estafetės principu. Kiekvienas komandos narys nuplauks po 50 metrų pasirinktu stiliumi be papildomų pagalbinių priemonių.

Komandą turi sudaryti trys asmenys: du iš jų – tos pačios šeimos nariai, trečiasis gali būti „legionierius“ (šeimos draugas, pažįstamas, giminaitis). Esminis reikalavimas trečiajam asmeniui – LR pilietybė. Dar viena privaloma sąlyga – vienas iš trijų komandos narių turi būti jaunesnis nei 18 metų.

Organizatoriai žada užtikrinti visų plaukimo varžybose „Mama, tėtis ir aš“ dalyvių saugumą: šeimos rungtyniaus suskirstytos į grupes, siekiant maksimaliai išvengti kontakto su aplinkiniais.

Klaipėdos baseino sporto komplekse reguliariai atliekamas patalpų, darbinių paviršių, įrangos valymas ir dezinfekavimas. Baseino lankytojams nuolat primenama apie būtinybę paisyti asmens higienos sąlygas.

Prašome atvykstant ir bendrose baseino patalpose dėvėti apsaugines veido priemones, laikytis saugaus (ne mažesnio kaip vienas metras) atstumo vieni nuo kitų.

Laukiame Jūsų plaukimo turnyre „Mama, tėtis ir aš“ su gera nuotaika, noru gerai praleisti laiką ir olimpiniu azartu. Prisijaukinkime vandenį kartu!

Daugiau informacijos: https://bit.ly/3kXv9me.

Registracija varžyboms: https://forms.gle/BJHetwtaCBMCZDtJA.

GALERIJA

  • D. Rapšys meta iššūkį plaukiančioms Lietuvos šeimoms
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS