Dėl Dainų šventės uostamiestyje – eismo pokyčiai | KaunoDiena.lt

DĖL DAINŲ ŠVENTĖS UOSTAMIESTYJE – EISMO POKYČIAI

Sekmadienį vykstant Dainų šventei, uostamiestyje laikinai keisis kai kurių autobusų tvarkaraščiai, gatvėse bus reguliuojamas eismas. Dalyvių eisena Herkaus Manto gatve iki Vasaros estrados truks apie valandą.

Tiltų gatvėje eismas bus uždarytas nuo 14.30 iki 16 val. Pranešama, kad šventės dalyviai šioje gatvėje rikiuosis nuo 15 val. ir žygiuos iki Herkaus Manto ir Liepų g. sankryžos.

Eisena Herkaus Manto gatve iki Vasaros estrados prasidės 16 val.

„Tuo metu eismą reguliuosime gyvai, bet pagrindinis apvažiavimų koridorius bus Liepų gatve ir Šiaurės prospektu. Keleivius, kuriems svarbu į tikslą atvykti konkrečiu laiku, prašytume kelionę planuoti su protinga laiko atsarga ir atsižvelgti į tai, kad kai kurios lipimo stotelės tuo metu keisis“, – pranešė „Klaipėdos keleivinio transporto“ atstovai.

Norintiesiems dalyvauti šventėje rekomenduojama planuoti laiką ir stebėti autobusų grafikus, nes vykstant eisenai kai kurie autobusai iki pat Vasaros estrados veikiausiai neveš.

Po eitynių 17 val. Vasaros estradoje vyks pagrindinis renginys, kuris šiemet yra skirtas Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos 100-mečiui paminėti.

Šventės pabaigoje vyks Tautos vakaronė.

Šiųmetėje Klaipėdos dainų šventėje dalyvaus 320 meninių ansamblių, chorų ir daugiau nei 7,5 tūkst. dalyvių iš visos Lietuvos.

Dalyvių skaičius stebina kasmet. Tūkstantinė minia uostamiesčio gatvėmis žygiavo ir pernai, joje dalyvavo apie 4 tūkst. choristų, 1,5 tūkst. šokėjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS