Dėl elektros trikdžių – be filmo apie krepšinį | KaunoDiena.lt

DĖL ELEKTROS TRIKDŽIŲ – BE FILMO APIE KREPŠINĮ

Vakarų Lietuvoje naktį į antradienį siautėjęs vėjas krėtė eibes. Pūstelėjęs iki 23 m/s jis keliose vietose išvertė medžius. Pirmadienį vakare krepšinio aistruoliai liko ir be filmo apie kamuolio žvaigždes – pietinės miesto dalies kvartale dingo elektra.

Pietinėje uostamiesčio dalyje gyvenantis sporto aistruolis skundėsi, jog dėl sutrikusio elektros tiekimo jis taip ir nepažiūrėjo dokumentinio filmo apie Lietuvos moterų krepšinio rinktinę.

Televizoriaus ekranas vyro namuose užgeso 22.15 val.

"Jau laukiau filmo pradžios, bet lyg tyčia dingo elektra. Apsidairiau pro langus, viskas Mogiliovo gatvės rajonas skendėjo tamsoje. Elektros nebuvo apie valandą", – apgailestavo sporto gerbėjas.

Energijos skirstymo operatoriaus įmonės ESO atstovės ryšiams su visuomene Akvilės Adomaitytės teigimu, elektra Klaipėdoje dingo dėl požeminio kabelio gedimo.

"22.15 min. Klaipėdos pietinėje dalyje dėl požeminio elektros kabelio gedimo apie tūkstantį gyventojų maždaug valandai liko be elektros. Atsiprašome už klaipėdiečių patirtus nepatogumus", – tikino A.Adomaitytė.

Vėjas naktį krėtė ir daugiau išdaigų – vartė konteinerius, Palangoje ir Giruliuose nulaužė medžių.

Dėl sustiprėjusio vėjo Klaipėdos uoste iš dalies buvo ribojama laivyba – įplaukti ir išplaukti buvo leidžiama tik tiems laivams, kuriems nereikia locmanų pagalbos.

Klaipėdos uosto atstovai informavo, kad laivyba apribota nuo pirmadienio pusės devintos vakaro. Antradienio naktį vėjo greitis pajūryje siekė 21–23 m/s. Dieną jis rimo iki 15–20 m/s.

Laivyba buvo ribojama dėl stiprių bangų, kurių aukštis siekė 4 m.

"DFDS Seaways" keltų grafiko vėjas nusutrikdė.

Antradienį galimybės įplaukti į uostą laukė šeši laivai, iš jų du į uostą įplaukti negalėjo dėl stipraus vėjo. Kiti laivai laukė atsilaisvinsiančių krantinių.

Bangos vakar pavakare pamažu slūgo. Vakarop planuota laivybą visiškai atnaujinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

vladas

Ir kam tas krepsinis idomus?Nesamone ziureti ta komercini-korumpuota sporta.

C7

Isigykit Telia televizija, galesit tokiu atveju irasa paziuret :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS