Draudimas lankytis Olando Kepurėje – panaikintas | KaunoDiena.lt

DRAUDIMAS LANKYTIS OLANDO KEPURĖJE – PANAIKINTAS

  • 5

Jau nuo šiandien, balandžio 28 d., vėl galima lankytis Olando Kepurėje. Panaikinti draudimą nuspręsta Vyriausybei švelninant karantino sąlygas. Nuo šios savaitės žmonės jau gali lankytis bibliotekose, sporto aikštynuose, vaikščioti pažintiniais takais, todėl nuspręsta to nebedrausti ir Olando Kepurėje. Tačiau lankytojams primenama, kad reikalavimas laikytis būtinųjų saugumo priemonių – išlieka.

Dėl saugumo Olando Kepurė lankytojams buvo užverta daugiau nei mėnesį. Tokį sprendimą Klaipėdos rajono savivaldybė priėmė, kai šalyje įvedus ekstremalią padėtį ir paskelbus karantiną į šį itin populiarų objektą ėmė plūsti žmonės – nebuvo laikomasi nei socialinės distancijos, nei draudimo nesibūriuoti. Tačiau Vyriausybei švelninant karantino sąlygas ši unikali pajūrio vieta vėl atveriama visuomenei.

Lankytojams primenama, kad čia, kaip ir visose viešose vietose, būtina laikytis bendrųjų saugumo priemonių. Kitaip tariant, vaikščiojant Olando Kepurėje reikia laikytis saugaus atstumo, nesibūriuoti daugiau nei po du žmones, nešioti apsaugines kaukes.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tas draudimas

jau nuo pat prdžiu kėlė juoka. Kažkam iš valdžios trizniu smegenis spazmas užspaudė tai ir įvedė nežiurėdami į logiką.:D)

Щущв

Atidarykit siena su latvija. Eisiu mergaiciu pasaudyt.

Ir kas gero?

Atvaziuoja i olandu kepure, demonstratyviai nuima kauke, spjaudosi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS