Gyventojai įsiutinti: į Klaipėdą – per spūstis | KaunoDiena.lt

GYVENTOJAI ĮSIUTINTI: Į KLAIPĖDĄ – PER SPŪSTIS

Priemiesčiuose gyvenančius vairuotojus siutina rytinės spūstys, kuriose jau tenka praleisti kone valandą.

Nuo rugsėjo 1-osios daugybė tėvų savo atžalas rytais skuba nuvežti į ugdymo įstaigas, tad automobilių miesto gatvėse padaugėjo beveik dvigubai.

Dalis keliautojų stengiasi aplenkti Baltijos prospekto ir Šilutės plento sankryžą, todėl renkasi kitas įvažas į miestą.

„Tačiau penktadienį susidariusi spūstis Liepų gatvėje absoliučiai nokautavo. Kelių kilometrų atstumą nuo Palangos kelio iki Mokyklos gatvės viaduko ryte teko įveikti ilgiau nei per pusvalandį. Iš viso kelyje praleidau kone valandą. Eismą ir taip trikdo kelio darbai ties Jaunystės gatvės sankryža, kur įrengiamas šviesoforas. Tačiau tos dienos rytą vieną eismo juostą, ties išsukimu į Priestočio gatvę, uždarė vandentiekininkai. Kas jiems draudė apie darbus viešai pranešti iš anksto? Žmonės kitus kelius būtų rinkęsi“, – tikino klaipėdietė, rytą praleidusi spūstyje.

Įmonės „Klaipėdos vanduo“ komunikacijos vadovė Gintarė Butkienė apie tai, kokius darbus vykdo vandentiekininkai Liepų gatvėje, informaciją privačių asmenų sukurtose socialinio tinklo „Facebook“ pokalbių paskyrose paskelbė tik po to, kai užklausas dėl spūsčių gavo iš „Klaipėdos“ žurnalistų.

Informacija pokalbių grupėse, kuriose dalijamasi žinutėmis apie spūstis ir eismo trikdžius, pasirodė vakar prieš pietus. Tokia informacija klaipėdiečius turėjo pasiekti iš vakaro.

„Informuojame, kad Liepų gatvėje, ties 73 ir 75 namu, bendrovė „Klaipėdos vanduo“ likviduoja nuotekų tinklų avariją. Apie avariją bendrovė buvo informuota rugsėjo 2 d. Tinklų tarnybos darbuotojai ketvirtadienį aiškinosi avarijos priežastis, ieškojo avarijos vietos ir avariją lokalizavo žaliojoje vejoje“, – paaiškino G.Butkienė.

Darbuotojai pastebėjo, kad nuotekų tinklas yra lūžęs ir važiuojamojoje kelio dalyje.

„Todėl nuo rugsėjo 3 d. buvo uždaryta pirma eismo juosta, avarijos vieta pažymėta skiriamaisiais kelio ženklais, aptverta tvorelėmis. Apie pirmos eismo juostos uždarymą yra informuotas Klaipėdos apskrities policijos komisariatas bei Klaipėdos miesto savivaldybė. Planuojama avarijos likvidavimo darbus užbaigti iki rugsėjo 6 d. 18 val. Išardytą asfalto dangą atstatys rangovai. Atsiprašome už nepatogumus“, – teigė G.Butkienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

TS

Kaip man patinka skaityti Klaipėdos butuose gyvenančių nabagėlių pasipiktinimą iš už miesto atvažiuojančiais gyventojais :D Mes ten gyvename, nes normaliai uždirbame, turime namus, ramybę ir žalius plotus. O jūs, nevykėliai, galit toliau piktintis hahahahahaha

Evaldad

Siūlo pasirinkti kita maršrutą ? Pasirinkau kita kelia ir užtrukau pusantros valandos nuo Mazūriškių iki Statybinkų pr. Tiekpat laiko trunka kelionė iki Šiaulių.

O dudorius pucia

Rinkit tokius kaip dudorius kuris tik babkes darosi is statybu ir smarves. Juk visi skundziasi o dudoriaus ir jo statytiniu visur, niekas nereikalauja palikti postus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS