Į Palangos fontaną – be apatinių (vaizdo įrašas) | KaunoDiena.lt

Į PALANGOS FONTANĄ – BE APATINIŲ (VAIZDO ĮRAŠAS)

Šį savaitgalį Palangoje, J.Basanavičiaus gatvėje esančiame fontane užfiksuotos nuogaliaus maudynės. Liudininkų teigimu, jaunam vaikinui nusimetus drabužius šokti į fontaną teko susilažinus – išdrįsęs tai padaryti jaunuolis užsidirbo 50 eurų.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį J.Basanavičiaus gatvėje esančiame fontane užfiksuotas nekasdieniškas vaizdelis.

Portalo klaipeda.diena.lt skaitytojai užfiksavo įsilinksminusių jaunų vyrų kompaniją, kuriai sustojus prie minėto objekto, vienas vaikinų pradeda nusirenginėti ir tampa akivaizdu, kad netrukus visiškai nuogas pūkštelės į fontano vandenį.

Šypseną keliančio įvykio liudininkų teigimu, jaunuolis fontane maudėsi, nes dėl to buvo susilažinęs. Už nuogas maudynes viename žinomiausių kurorto fontanų nutrūktgalvis esą gavo pusšimtį eurų.

Visus drabužius nusimetantį ir į fontaną šokantį vaikiną jo draugai įamžino ir filmuodami mobiliaisiais telefonais.

 

 

Tiesa, jaunuoliai, veikiausiai netikėjo, jog dėmesio vertą vasaros sezono uždarymo akcentą pastebės bei užfiksuos ir pašaliniai asmenys.

Nuogaliaus maudynes stebėję liudininkai neabejojo, jog vaikinas buvo išgėręs.

Tiesa, žmonės stebėjosi, jog nutrūktgalviui pavyko išsisukti neįkliuvus policijai, mat visiems žinoma, jog fontanas yra stebimas vaizdo kameromis, tačiau pareigūnai nuogaliui ne ypač rangiai murgdantis vandenyje – neatskubėjo.

Gairės: nuogalius, maudynės Palangos fontane, lažybos, nuogas vyras, šoko į fontaną, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (33)

algis

as manyciau toki pagavus nuoga ir izona imetei lai ten pasimaivo

na

tokius daunus turėjo sulaikyt dar besimaudant, sulaikyt taip greit kaip bemyžančius ant prezidentūros.sulaikė, ir įkalt baudos kokius 500

Marius.

Aš laukiu to momento kai galėsi vaikščioti visiškai nuogas po gatvės ir niekam tas nerūpės,nes iš esmės žmogus yra laisvas pasirinkti kaip jam elgtis, jeigu tiktai niekam netrukdo. Tas žmogus kuris nufotogravo neteisėtai nuogalių, yra nelaisvas viduje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS