Iki Naujųjų darbai Vingio pasaže dar nesibaigs | KaunoDiena.lt

IKI NAUJŲJŲ DARBAI VINGIO PASAŽE DAR NESIBAIGS

Nors Vingio pasaže liko užbaigti paskutinius statybos darbus, jų atlikti neskubama, tad iki Naujųjų metų pasažas dar nebus oficialiai atvertas. Dabar teigiama, kad sausis veikiausiai bus tas mėnuo, kai darbai galiausiai pasibaigs, tačiau ar tikrai – nežinia.

Statybos pasaže vyksta nuo 2020 m. lapkričio pabaigos. Per šį laikotarpį sulaukta nemažai gyventojų skundų dėl ten dirbančių rangovų, anot klaipėdiečių, darbai užsitęsė per ilgai.

Tam pritarė ir Klaipėdos savivaldybės specialistai. Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė teigė, kad tokius kaip Vingio pasažo tvarkymo projektus ateityje planuojama įgyvendinti kitaip, neskirstant lėšų trejiems metams.

O jeigu rangovas nepajėgus atlikti darbų, jam turėtų būti taikomos sankcijos.

Vedėja taip pat papasakojo, kokia situacija yra šiuo metu.

„Darbai Vingio pasaže yra beveik baigti, liko tvorelės įrengimas už tualeto ir paties tualeto prijungimas. Lėšos projekto įgyvendinimui buvo numatytos per trejus metus. Projekto įgyvendinimo terminas – sausio mėnuo“, – sakė I. Kubilienė.

Gerai tai, kad pasažu vaikščioti klaipėdiečiai gali, jiems netrukdoma užeiti ir į čia dirbančias parduotuves. Nepaisant to, jau laukiama, kada darbininkų ir jų technikos čia nebeliks.

Darbai Vingio pasaže atliekami pagal įmonės „Projektai ir Co“ parengtą techninį projektą.

Klaipėdos savivaldybės skelbtą supaprastintą atvirą konkursą darbams laimėjo įmonė „Stamela“.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Anonimas

Če yra pijaras one darbas

Kaip su skurliu per morda

Jo mers ne autoritets.

Kubietė

Prie ko čia liberalai visokie,vyti lauk Kubilienę greičiau! Na kiek gali ta Vingio pasažą remontuoti! Ir prie ko čia tie statybininkai? Nėra kontrolės ir sutartis turbūt niekuo tikusi? STT turėtų įvertinti Miesto tvarkyme kuruojamas sutartis! Kiek gali kentėti žmones nuo neūkiškumo ir neatsakingo požiūrio valdininkų? Gėda ,kad Klaipėda tokia apsileidusi ir nesugebama normaliais terminais baigti darbus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS