Iki Naujųjų – paplūdimių takų tvarkymo darbai | KaunoDiena.lt

IKI NAUJŲJŲ – PAPLŪDIMIŲ TAKŲ TVARKYMO DARBAI

Klaipėdiečiai džiaugiasi besikeičiančiu vaizdu Pirmojoje Melnragėje ir Neįgaliųjų paplūdimiuose – šiuo metu čia vyksta takų atnaujinimo ir kiti darbai. „Klaipėdos paplūdimių“ atstovai viliasi, kad iki šių metų pabaigos numatyti takai bus atnaujinti beveik šimtu procentų.

„Pakalbinus besidarbuojančius, kokį šedevrą jie čia „meistravoja“, atsakymas – tiltą. Fainuoliai dirba įnirtingai. Turėsime tiltelį kopose“, – „Facebook“ paskyroje „Melnragės bendruomenė“ džiaugėsi viena moteris ir pasidalino nuotrauka, kurioje matyti tebevykdomi darbai.

Pasak „Klaipėdos paplūdimių“ laikinojo direktoriaus Alvydo Girdvainio, dar liko sutvarkyti kai kuriuos senus takus.

„Tiltelis bus buvusio upelio žiočių vietoje, kad būtų galima eiti. Pernai buvo paklotas takas, dabar jį pakelsime. Šiemet turėtume susitvarkyti, atnaujinti senus takus Pirmojoje Melnragėje, apie 500 kvadratinių metrų. Visi darbai šiemet bus pabaigti. Paskui žiūrėsime, lauksime žiemos ir kas bus pavasarį, po audrų sezono“, – sakė A. Girdvainis.

Anot jo, didžiausios audros, padarančios nemažai žalos, būna vasario ar kovo mėnesiais. Tuomet gali tekti iš naujo tvarkyti tiek takus, tiek, esant reikalui, ir kitus įrenginius, pavyzdžiui, persirengimo kabinas.

„Ką spėsime, susitvarkysime iki Naujųjų metų. Pačiame paplūdimyje nebus darbų, daugiausia atsinaujinsime prieškopes ir Pirmosios Melnragės teritoriją, ateinant nuo Audros gatvės link kopų. Ten likę paskutiniai seni takai, ką tvarkėme šiemet pavasarį ir praėjusią žiemą. Tad bus beveik šimtu procentų atnaujinti visi paplūdimio takai“, – pažymėjo pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Edis

Gerai,kad tvarkomi.Taip ir turi būti.Bet tik norėtusi kokybės.Daug darbų vyksta Klaipėdoje.Tik deja,tai tik imitacija.Viskas lūžta,griūna ir genda jau po pusmečio.Niekas neišbūna net metų.Tie mediniai takai,jau padaryti lūžta.Lentutės tokios plonos kad užlipus perlūžta.Aišku yra ir broko,niekas gi jų netikrina.Bet kažkas turėtų darbus vygdomus mieste tikrinti.Bet kadangi visi draugai,nėra kam tikrinti.Duodi pelninga projektą draugui,paskui pinigus pasidalini.O kaip tikrinsi draugą.

to autore

Kodel straipsnis rašomas visų gyventojų vardų?

šlovė merui

normalūs projektai stabdomi,o idiotiški darbai daromi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS