Jūros šventės dalyviams – policijos perspėjimai | KaunoDiena.lt

JŪROS ŠVENTĖS DALYVIAMS – POLICIJOS PERSPĖJIMAI

  • 2

Saugumui ir viešosios tvarkos užtikrinimui Jūros šventės dienomis policija skiria ypač didelį dėmesį. Renginių teritorijose patruliuoja sustiprintos pareigūnų pajėgos.

Šventės metu bus pasitelkiama ir policijos rėmėjų, Karo policijos bei Lietuvos šaulių sąjungos narių pagalba.

Keletą pastarųjų metų rimtų incidentų per Jūros šventę pavykdavo išvengti, tačiau pareigūnai rekomenduoja išlikti atidiems ir nepamiršti rūpintis savo bei aplinkinių saugumu.

Šventės svečiams patariama saugoti savo pinigines, telefonus ir kitus vertingus daiktus, nelaikyti jų lengvai pasiekiamose vietose, piniginėje nederėtų laikyti užrašytų elektroninės bankininkystės prisijungimo duomenų.

Grynųjų patariama turėti tiek, kiek planuojate išleisti, ir juos laikyti ne vienoje vietoje.

Suaugusiųjų prašoma prižiūrėti vaikus – minioje jie gali greitai pasimesti.

Per Jūros šventę ar panašius masinius renginius eismas intensyvėja, padaugėja automobilių spūsčių, sunku rasti vietą mašinai pastatyti, todėl į renginių zonas vykti patariama visuomeniniu transportu.

Atvykusiuosius automobiliais ir suabejojusius savo galybėmis vairuoti pareigūnai ragina pasitikrinti blaivumą alkoholio matuokliu – tai padaryti bus galima prie Muzikinio teatro, Atgimimo aikštėje, stovėsiančio policijos autobusiuko.

Čia bus galima pranešti apie pažeidimus, parašyti pareiškimus, atnešti rastus daiktus.

Taip pat kviečiama aplankyti Atgimimo aikštėje šeštadienį ir sekmadienį stovėsiančią Klaipėdos apskrities policijos palapinę. Galima bus pabendrauti su pareigūnais, užduoti rūpimus klausimus, o gal tiesiog išbandyti jėgas bendruomenės pareigūnų parengtose viktorinose ir edukaciniuose užsiėmimuose – už teisingus atsakymus pareigūnai žada atminimo dovanėlių.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Policija klaipedieciams: nesileiskite narkotiko marichuanos i vena!

Qwd

Uzsipiskit Jūs Mentai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS