Kadenciją baigė 40 metų Klaipėdos ligoninei vadovavęs V. Janušonis | KaunoDiena.lt

KADENCIJĄ BAIGĖ 40 METŲ KLAIPĖDOS LIGONINEI VADOVAVĘS V. JANUŠONIS

  • 33

Kadenciją baigė Klaipėdos universiteto ligoninės filialo Klaipėdos ligoninės, iki reorganizacijos veikusios kaip atskira įstaiga, direktorius Vinsas Janušonis.

Jis buvusiai Klaipėdos universitetinei ligoninei vadovavo apie 40 metų, penktadienį pranešė įstaiga.

Anot Klaipėdos universiteto ligoninės, V. Janušonis Klaipėdos universitetinėje ligoninėje pradėjo dirbti 1981 metais vyriausiojo gydytojo pavaduotojo pareigose. Po metų tapo šios įstaigos vadovu.

Kaip skelbia ligoninė, ilgamečiam vadovui buvo skirtas Nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo garbės ženklas ir daug kitų apdovanojimų.

Sausį Klaipėdos universitetinė ligoninė buvo reorganizuota ir sujungta su Jūrininkų ligonine bei Palangos reabilitacijos ligonine. Klaipėdos universiteto ligoninė tapo viena didžiausių gydymo įstaigų Lietuvoje, kuri teikia aukščiausio – tretinio – lygio medicinos paslaugas.

Įsteigus Klaipėdos universiteto ligoninę, V. Janušonis pagal terminuotą sutartį tapo jos filialo Klaipėdos ligoninės direktoriumi iki liepos 1 dienos.

Nuo pirmadienio V. Janušonio pareigas perima Saulius Raugelė. Klaipėdos universiteto Sveikatos fakulteto dekanas, širdies chirurgas S. Raugelė šias pareigas eis laikinai, kol įvyks konkursas.

Klaipėdos universiteto ligoninėje dirba kiek daugiau nei 3 tūkst. darbuotojų. Tai trečia pagal darbuotojų skaičių ligoninė Lietuvoje po Kauno klinikų ir Vilniaus Santaros klinikų.

Ligoninės dalininkai – valstybė, kuriai atstovauja Sveikatos apsaugos ministerija, ir Klaipėdos universitetas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Klaipėdos u l

Tai ,va, laikykitės, dabar griežtas DIREKTORIUS ,maža jums nepasirodys, Dulkys su kitom ligoninėm susitvarkė, o su Klaipėda nė iš vietos. Dirba savo nuožiūra, regidtratūrai 2 korpuse vsdovsuja viena registratorė, tokia apkūni, trumpais plaukais,

Klaipėdos u l

Parėjusį mėn buvo tas pats. Vakar registravo pas kt specialistus, tai pas juos po 8 irgi nebuvo sąraše, tik po kelių min atsirado. Tai va, šiandien vedėjo klausiu, kodėl pacientus diskriminuojat, kad pusė neurologų išrašinėja vaistus išsėtine sergantiems, jiems diagnozė nustatyta gali receptus išrašinėti ir Kazlauskas jų etatinis, sėdintis, kad pinigus iš TLK trauktų ligoninei, o mano MRT 2022 04 padarytas ir niekas nepažiūrėjo, ir vaistus turiu pirktis, sako kitus imk nebūtinao tuos, sakau tai tie išsėtininkai tegu perkasi po 2 urus, kodėl jie nori už tūkstančius ir dar neaišku ar jie ta išsėtinę turi, kažin ar čia yra ir specialidtų,kurie ją nustato. E

Klaipėdos

Universitetinėje ligoninėje pastaruoju metu teikiama patyčių procedūra, jei kas norite į ją patekti, pabandykite, prie naujo vadovo, kuriam atsitoktinai paskambinau, norėdama rasto kpkį tai Janušonio pavaduotoją, jis pareiškė, ar žinai kam skambini, sakau ieškau pavaduotojo, sako, aš direktorius, taip piktai,toliau apie patyčias. Kitos gyd įstaigos jau sureagavo, atsoliepia į skambučius, arba perska,bona, užrašo į eilę arba užregidtruoja pas norimą gydytoja. O ši ligoninė nė iš vietos, sugalvojo, kai yra ta jų paskelbta regidtracijos diena, iš to internetinio sąrašo dingsta šie specialistai, ypač neurologai, taip buvo praeitą mėn, taip ir šį, sąrašas atsirado 8 30o ten nebuvo nė vieno talono. Tuo laiku jau skambinau 2 kons sk vedėjui, ir paklausiau apie tai, jis sako, kaip tai nėra ir tuo pačiu pasirodė, neurologai, talonų 0 Taip ir sipratau, kad jis juos užlaiko. Paklausiau, kas man išrašys vaistus, kuriuos turi išrašyti 3 lugio lig. Sako, va, turiu pas Kazlaidką, galiu duoti, intern
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS