Kaip surasti gerus vyriškus džinsus? Trys stilisto patarimai | KaunoDiena.lt

KAIP SURASTI GERUS VYRIŠKUS DŽINSUS? TRYS STILISTO PATARIMAI

  • 1

Džinsai – tai lyg antra oda, jei tik teisingai išsirinkote vyriškų džinsų modelį. Vyriškų džinsų pasirinkimas dabar išties platus: siauri, tiesaus kirpimo, platūs, siaurėjantys – tad nenuostabu, kad išsirinkti tinkamą džinsų modelį gali atrodyti sudėtinga. Rinkdamiesi džinsus atkreipkite dėmesį į jų stilių ir medžiagą – tai svarbiausi kriterijai, kurie padės išsirinkti gerus ir ilgaamžius vyriškus džinsus.

Ką reikia žinoti renkantis vyriškus džinsus?

Pirmiausia pasidomėkite savo figūros tipu. Jei esate liekno sudėjimo, vidutinio ar aukšto ūgio, gera žinia ta, kad jums tiks daugelis vyriškų džinsų modelių. Jei esate stambesnio sudėjimo ar turite raumeningą kūną ir kojas, venkite siaurų ir siaurėjančių džinsų. Geriau rinkitės tiesaus kirpimo ar šiek tiek siaurėjančius džinsus. Plona džinsinė medžiaga puikiai tinka vasarai, tačiau ji gali greičiau nusidėvėti. Storas, netamprus džinso audinys gali varžyti judesius, tad prireiks kantrybės, kol tokios kelnės prisitaikys prie jūsų kūno linkių. Vyriški džinsai su elastanu bus tampresni, tačiau gali aptempti kojas, jei to nenorite, rinkitės džinsus be elastano. Stilingus ir kokybiškus vyriškus džinsus įsigysite MODIVO.lt internetinėje parduotuvėje: https://modivo.lt/c/vyrams/drabuziai/dzinsai.

Envato Elements nuotr.

Kokius aksesuarus rinktis dėvint džinsus?

Prie gerų džinsų būtina pasirinkti ir tinkamus bei stilingus aksesuarus. Kai kurie vyrai neįsivaizduoja savo dienos be diržo, tad nepagailėkite ir investuokite į tvirtą ir ilgaamžį vyrišką diržą iš odos. Galite turėti du – juodą ir rudą – ir derinti juos priklausomai nuo avalynės spalvos. Jei raktus laikote džinsų kišenėje, jie gali pradrėksti medžiagą arba medžiaga gali imti blukti ir trintis, jei raktus nuolat nešiosite toje pačioje kišenėje. Išbandykite užsegamą raktų piniginę, kuri bus kompaktiška ir apsaugos jūsų džinsus. Na, ir žinoma, vyriška piniginė – tai vienas svarbiausių vyriškų aksesuarų. Ji turi būti patogi ir kompaktiška, kad puikiai tilptų į džinsų kišenę. Jei nesate grynųjų mėgėjas, kortelių dėklas bus puikus pasirinkimas. Daugiau stilingų piniginių rasite: https://modivo.lt/c/vyrams/aksesuarai/pinigines.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Taigis

Nepaminejote, kad pinigine dar turi buti ir sudaug slamanciu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS