Kalėdų Senis apsistojo prie jūros | KaunoDiena.lt

KALĖDŲ SENIS APSISTOJO PRIE JŪROS

Gera žinia mažiesiems klaipėdiečiams. Kalėdų Senelio rezidencija "Ateik Ateik" Melnragėje – jau atvira visiems lankytojams. Namelyje prie jūros visą gruodį laukiami ir vaikai, ir tėveliai. Pirmasis susitikimas su Kalėdų Seneliu bei kartu su juo iš jūros atplaukusiais elfais – jau šį sekmadienį.

Nekantriai laukiantieji didžiųjų metų švenčių turėtų suklusti. Šiemet Melnragėje viešės bei vaikus priims Kalėdų Senelis su pagalbininkais.

Ir maži, ir dideli kviečiami į kavinę "Ateik Ateik", prie ties šiauriniu Klaipėdos molu esančios automobilių stovėjimo aikštelės.

"Ateik Ateik" Kalėdų namelis prie jūros veiks visą gruodį – čia pirmus tris savaitgalius vaikus pasitiks Kalėdų Senelis, atplaukęs su pačiais darbščiausiais savo talkininkais elfais.

Šie Seneliui jau spėjo paruošti patį minkščiausią krėslą terasoje.

Mažieji klaipėdiečiai galės pasikalbėti su Seneliu, parašyti ir įteikti jam laišką su karščiausiais savo troškimais ir kitaip linksmai praleisti dovanų laukimo laikotarpį.

"Nors Senelis bus visai šalia, jis gali neatsiminti visų pasaulio vaikų norų, todėl būtinai viską užrašysime ant lapo. Piešime pačius slapčiausius herojus ir, žinoma, sutiksime patį Kalėdų Senelį, sakysime jam eilėraštukus bei kalėdinius troškimus", – žinią nuo ypatingo svečio klaipėdiečiams perdavė Kalėdų namelio administracija.

Kalėdos neapsieina be vainikų ir sausainių, todėl gruodžio 14 d. vyks atviros vainikų pynimo dirbtuvės, kurių dalyviai galės susikurti savąją puošmeną, o svarbiausia – praleis nepamirštamą laiką jūrinėmis Kalėdomis dvelkiančioje aplinkoje.

Gruodžio 21 d. namelio administracija kviečia atvykti į kalėdinių sausainių dekoravimą – šio smagaus užsiėmimo metu klaipėdiečiai išlaisvins savo fantaziją.

Beje, tai daryti gali ne tik vaikai, bet mamos ir tėčiai.

"Ateik Ateik" komanda džiaugiasi, galėdama klaipėdiečiams ir Klaipėdos rajono gyventojams visu savo grožiu atskleisti ne tik vasarišką, bet ir žvarbią jūrą žiemos metu, pro langą žvelgiant į lūžtančias bangas ir gurkšnojant karštą gėrimą.

Kavinėje galima suvalgyti specialiai šventiniu laikotarpiu vietoje ruošiamų šviežių meduolių, pyragaičių, kitų užkandžių. Taip pat paskanauti nealkoholinio karšto vyno ir karštų obuolių sulčių.

Daugiau informacijos apie susitikimus su Kalėdų Seneliu ir dirbtuvėles – "Facebook'o" paskyroje www.facebook.com/events/307846059712805/.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Labai

jau primityviai, kičiškai ir netikrai atrodo tas coca-coliškas santa klausas...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS