Karantinas Klaipėdoje prasidėjo: dėl kaukių dėvėjimo įspėti tik aštuoni asmenys | KaunoDiena.lt

KARANTINAS KLAIPĖDOJE PRASIDĖJO: DĖL KAUKIŲ DĖVĖJIMO ĮSPĖTI TIK AŠTUONI ASMENYS

  • 19

Prevencinę priemonę surengę Klaipėdos apskrities pareigūnai priminė, kad dėvėti kaukes viešose vietose jau privaloma.

Šiandien, spalio 28 dieną, Klaipėdoje įsigaliojo karantino rėžimas, todėl Klaipėdos apskrities VPK Prevencijos skyriaus pareigūnai tikrino, kaip laikomasi nurodymo viešose vietose tinkamai dėvėti apsaugines veido kaukes, nesibūriuoti ir laikytis saugaus dviejų metrų atstumo.

Prevencinės priemonės surengtos trijose uostamiesčio turgavietėse – Senajame, Naujajame ir Tilžės turguose. Dėl šių nurodymų nevykdymo prevenciškai įspėti tik aštuoni žmonės. Baudų šiandien policijos pareigūnai dar neskyrė, tačiau primena, kad Administracinių nusižengimų kodekse už privalomų nurodymų nesilaikymą fiziniams asmenims numatoma bauda yra nuo 500 iki 1,5 tūkst. eurų, o juridiniams – nuo 1,5 tūkst. iki 6 tūkst. eurų.

Su klaipėdiečiais turgavietėse policijos pareigūnai kalbėjo ir apie korupcijos keliamas grėsmes, teisinę atsakomybę už kyšio siūlymą, apie būtinybę pranešti, pastebėjus galimus korupcijos atvejus, ar kitus teisės normų pažeidimus.

Antikorupcines prevencines priemones Klaipėdos apskr. VPK Prevencijos skyriaus pareigūnai viešose, gausiai žmonių lankomose vietose rengia reguliariai.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Kristina

Reikia trumpinti visų prekybos centrų laiką, kad žmonės mažiau plavinetu.

Gražu

Juk turgaus prekeiviai kyšių neima jie tik prekiauja savo prekes. Ne ten korupcininkų ieškot

X

O kaip farės demonsroja savo nutiušusius plaukus jaušesi kaip raudonu žibintu gatvėi ir kabinėjas prie žmoniu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS