Kiemelyje įsižiebė Kalėdų eglutės | KaunoDiena.lt

KIEMELYJE ĮSIŽIEBĖ KALĖDŲ EGLUTĖS

Klaipėdos apskrities viešosios I.Simonaitytės bibliotekos kiemelyje sužibo dvi dešimtys kalėdinių eglučių. Šiemet klaipėdiečiai vėl bus kviečiami rinkti gražiausią šventinį medelį. Tarp būrio įvairių uostamiesčio įstaigų, įmonių bei asmenų eglučių ketvirtadienį sušvito ir dienraščio „Klaipėda“ komandos papuošta žaliaskarė.

Suspindo 20 eglučių

Ketvirtadienį jau antrą kartą Klaipėdos apskrities viešosios I.Simonaitytės bibliotekos kiemelį nušvietė būrys šventiškai papuoštų eglučių.

Anot bibliotekos Regionų bibliotekų ir kultūros vadybos skyriaus vedėjos Daivos Nakrošienės, šiemet kiemelį papuoš kiek daugiau šventiškai papuoštų eglučių nei pernai.

Praėjusiais metais bibliotekos prieigas nušvietė 18, o šiemet 20 originaliai padabintų medelių.

Puošė originaliai

„Šiemet eglutės papuoštos labai išradingai, yra labai originalios. Pastebėjome, kad šiemet visi puošusieji norėjo atspindėti savo veiklą. Tokia tematika papuošė ir savo eglutes“, – teigė D.Nakrošienė.

Šiemet, kaip ir pernai, uostamiesčio gyventojai galės rinkti gražiausią Kalėdų eglučių kiemelio žaliaskarę. Už labiausiai patikusią bus galima balsuoti bibliotekos registratūroje.

Balsavimas tęsis iki sausio 6-osios. Eglutė nugalėtoja bus paskelbta sausio 6-ąją surengto padėkos rytmečio metu.

Papuošė ir „Klaipėda“

Tarp būrio šventiškai papuoštų eglučių, uostamiesčio gyventojai ras ir dienraščio „Klaipėda“ žaliaskarę, kurią šiomis dienomis kruopščiai papuošė jo darbuotojų komanda.

„Tai buvo ne tik puiki proga visiems smagiai praleisti laiką ir pabendrauti, bet ir pasveikinti mūsų skaitytojus, prenumeratorius, klaipėdiečius bei miesto svečius“, – pastebėjo dienraščio rinkodaros projektų vadovė Ieva Jašinskienė.

Šiųmetė „Klaipėdos“ eglė padabinta oranžine dienraščio spalva bei stilizuotais jo logotipais. Puošdama eglutę laikraščio komanda sudėjo daug šiltų jausmų, geros nuotaikos ir šventinių linkėjimų.

„Savo skaitytojams linkime gražių, gausių ir jaukių ir svarbiausia – jaukių švenčių. Per Kalėdas ir ateinančiais metais klaipėdiečiams ir miesto svečiams linkime būti vienas kitam jautresniais“, – teigė I.Jašinskienė.

Jaukiai praleido vakarą

Neabejojama, kad tarp gausaus būrio originaliai papuoštų eglučių uostamiesčio gyventojai bei svečiai tikrai suras jiems gražiausią, pasidžiaugs bei stabtelės nusifotografuoti.

Pasižvalgyti po eglučių kiemelį gyventojai išvys ir I.Simonaitytės bibliotekos papuoštą pušaitę. Ji šiemet papuošta tradiciškai, tačiau akį traukia ne mažiau nei kitos.

„Mes, kaip akcijos organizatoriai nusprendėme išlikti santūresni ir eglutę papuošti tradiciškai“, – pastebėjo D.Nakrošienė.

Kalėdinių eglutės suspindo ketvirtadienį 18 val. bibliotekos kiemelyje.

Smagus būrys klaipėdiečių linksminosi fotografavosi, mėgavosi šilta arbata, klausėsi Klaipėdos kultūros centro Žvejų rūmai mišraus choro „Cantare“, žiūrėjo animacinius filmukus.

GALERIJA

  • Kiemelyje įsižiebė Kalėdų eglutės
  • Kiemelyje įsižiebė Kalėdų eglutės
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kestas

super renginuks daugiau tokiu, aciu organizatoriams :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS