„Klaipėda“ laikinai pirmadieniais nebus leidžiama | KaunoDiena.lt

„KLAIPĖDA“ LAIKINAI PIRMADIENIAIS NEBUS LEIDŽIAMA

  • 10

Ekstremalios situacijos ir karantino laikotarpiu Lietuvos paštui nusprendus pirmadieniais nebeplatinti leidinių, dienraštis "Klaipėda" laikinai pirmadieniais nebus leidžiamas.

"Dėl Lietuvos pašto sprendimo "Klaipėdos" pirmadieniais nebegauna dalis mūsų skaitytojų, tad šiuo laikotarpiu leisti pirmadieninius numerius netikslinga. Stengiamės, kad skaitytojai neprarastų jiems aktualios informacijos, todėl nė vienas teminis laikraščio priedas nedings", – sakė bendrovės "Klaipėdos dienraštis" valdybos pirmininkas Tadas Širvinskas.

Pirmadieninis dienraščio priedas "Jūra" šiuo laikotarpiu perkeliamas į trečiadienį, o iki šiol trečiadieniais ėjusį priedą "Namai" skaitykite šeštadieniais.

"Klaipėdos" žurnalistai ir toliau budės savaitgaliais. Įprastai rengdavę reportažus iš renginių, dabar savaitgaliais jie skirs daugiau dėmesio kitiems įvykiams ir aktualijoms.

Šių medžiagų ieškokite portale klaipeda.diena.lt. Įdomiausi savaitgalio rašiniai bus spausdinami antradienio "Klaipėdos" numeryje.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

to Uzurpatoriai

Kad ir tas pats Pocius jau senatvinio marazmo paveiktas, nieko įspūdingo jau nebesugeba. Nešnekant apie kitas šios redakcijos žiurkyno atstoves kaip antai Dykovienė, kur savo likimo draugėmis įkūnyja viską kokia neturėtų būti žiniasklaida - lengvai parsiduodanti, netikrinanti šaltinių, rašanti plepalus ir negirdinti savo skaitytojų.

Uzurpatoriai.

Pasivogė miesto laikrašti po pigiaja ir dasigyveno ka be Pociaus nieks nieko doro nesurezga. Jeigu laikraštis merdėja kaip galvojat kas kaltas? Atsakau: šeimininkas suinteresuotas gauti tik pinigą(reklamos, užsakomieji str.), partinė - orentuojamoji įtaka(blogai rašysi - negausi miesto užsakymų puslapiui) , na ir niekam tike, šališki, neretai esantys neetatiniai VRM ir saugumo stukačiai žurnalistai.___Gražinkit dienraštį ,,Klaipėda"Klaipėdai! Šalin parsiduodančią niekšams žiniasklaidą!

irune

lansnukiai nebe finasuoja,juk tiek neigiamu atsiliepimu,o be landsnukiu nieko padoraus negali parasyti,ideju nulis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS