Klaipėdiečiai piktinasi netvarka: apsaugos priemonės – ant žemės | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI PIKTINASI NETVARKA: APSAUGOS PRIEMONĖS – ANT ŽEMĖS

  • 10

Klaipėdiečiai stebi ir piktinasi kai kurių pirkėjų elgesiu – pasinaudoję parduotuvėse dalijamomis vienkartinėmis pirštinėmis kai kurie žmonės jas numeta tiesiog prie savo automobilių durelių.

Tokį vaizdą klaipėdietė užfiksavo prie Tauralaukyje esančios parduotuvės.

Visas takas prie automobilių aikštelės pilnas pirštinių ir servetėlių.

Moteris tikino, kad šiukšliadėžė stovėjo vos už metro nuo tos vietos, kur prabangaus, balto automobilio vairuotoja numetė apsaugos priemones.

Ne patys skurdžiausi mūsų visuomenės asmenys saugoti savęs nuo viruso nepamiršta, o būti solidarūs ir tvarkingi nė nesistengia.

GALERIJA

  • Klaipėdiečiai piktinasi netvarka: apsaugos priemonės – ant žemės
  • Klaipėdiečiai piktinasi netvarka: apsaugos priemonės – ant žemės
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kristina

Iš ko pažinsi lietuvį kaimietį. Papratęs tvarte su kiaulėmis, kiauliškai ir elgiasi. Yra prie prekybos centrų vaizdo kameros... Surasti ir nubausti šiukšlintojus. Kitaip niekada neišmoks tvarkos. Patarlės: ,,Kur šiko, ten ir paliko'' herojai tik brutualią kalbą suprantą...

Trūksta zodziu

Būtinai reikia paskelbti tokia plikbajore ,nufotografuoti automobilį ir nr,perduoti policijai,jie gadina musu miesto įvaizdį,žinote jau cia tiesiog nera zodziu...

Anonimas

Kur nusipirkti medicininių kaukių? Nė vienoje vaistinėje nėra kaukių, todėl mažiausiai 40% piliečių vaikšto be jokios apsaugos. Tik jūs galite gauti šiek tiek didesnės kainos internete. Kur yra valdžia - ne sugauti tuos sukčius, ne mums padėti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS