Klaipėdiečiai skundėsi dėl naktimis kaukiančios signalizacijos | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI SKUNDĖSI DĖL NAKTIMIS KAUKIANČIOS SIGNALIZACIJOS

Praėjusią savaitę Žvejybos uosto rajono gyventojai skundėsi dėl naktimis kaukiančios signalizacijos. Bandyta išsiaiškinti, iš kur ji sklido, tačiau nesėkmingai. Klaipėdiečiai nemalonų garsą turėjo kęsti iki pat ankstyvo ryto, kol signalizacija pagaliau buvo išjungta.

Iš pradžių buvo manoma, kad signalizacija kaukia Registrų centre. Tačiau Baltijos pr. 123-iajame pastate yra ne viena įmonė.

Susisiekus su Registrų centro atstovais paaiškėjo, kad ši problema – ne jų.

„Taip, mums žinoma, kad nuo ketvirtadienio tuo adresu esančiame pastate, kuriame yra įsikūręs ir Registrų centro klientų aptarnavimo padalinys, kaukė garsinė signalizacija. Mūsų žiniomis, signalizacija įrengta viename iš šiame pastate esančių butų, tai nėra Registrų centro patalpų signalizacija. Mums nepavyko identifikuoti konkretaus buto ar jo savininko, tačiau penktadienį ryte signalizacija buvo išjungta“, – paaiškino Registrų centro atstovas spaudai Mindaugas Samkus.

Feisbuko grupėje „Žvejybos uosto rajono kaimynai“ žmonės svarstė, kas galėtų būti kaltas dėl naktimis drumsčiamo miego.

„Kaukia sirena, kuri yra Registrų centro balkone“, – tikino viena gyventoja.

Vienas klaipėdietis rašė, kad signalizacija kaukė mažiausiai keturias paras, įprastas laikas – vakarais arba naktimis ir iki ryto.

Kiti dėl neišjungtos signalizacijos kaltino Apsaugos tarnybą. Ši žurnalistams patvirtino, kad niekas dėl kaukiančios signalizacijos išjungimo minėtu adresu nesikreipė, jokių gedimų taip pat nėra.

„Operatyviai peržiūrėjome savo klientus, esančius šiuo adresu. Norime informuoti, kad suveikiančių objektų šiuo adresu nėra ir gedimų neužfiksuota“, – nurodė bendrovės „G4S Lietuva“ atstovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

jis

būčiau ko gero pasijuokęs iš straipsnio.... bet pačiam teko visą naktį klausytis gretimai name esančios parduotuvės signalizacijos. Žiauru, kai ji žviegia non stop ir tu nieko negali padaryti, nors imk dvivamzdį ir nušauk tą triukšmo šaltinį

Mes Kauno gatvei jau 7 metai kenčiam nuo signalizacijos iš Remirend paskambini išjungia bet tik 22val.ir prasideda niekas nepadeda

represinė įmonė

greit jau ir debilotaitės persekiojimo ir susidorojimo struktūros įpareigos rinkt duomenis apie režimui nepalankius žmones
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS