Klaipėdiečių laukia šiltos ir šlapios Kalėdos | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIŲ LAUKIA ŠILTOS IR ŠLAPIOS KALĖDOS

Šventinę savaitę uostamiestyje bus gana šilta. Nuo pirmadienio į miestą sugrįžta lietus, per Kalėdas sniego nesitikima.

Ir savaitgalį pajūryje nebus šalta. Šeštadienį temperatūra sieks apie 4–6 laipsnius šilumos, be kritulių. Dieną pūs 7–12 m/s stiprumo vakarų ir pietvakarių vėjas. Naktį laikysis ta pati temperatūra, tačiau gali palynoti.

Savaitės pabaiga bus dar šiltesnė. Temperatūra pakils iki 3–5 laipsnių šilumos, vėjas pasisuks į pietus ir pūs 7–12 m/s stiprumu. Nei dieną, nei naktį kritulių neturėtų būti.

Pirmadienį dieną temperatūra laikysis tokia pati – sieks apie 3–5 laipsnius šilumos. Pietų ir pietvakarių vėjas pūs 7–12 m/s greičiu. Tačiau gūsiai galimi iki 13 m/s. Dieną tikėtinas nedidelis lietus, o naktis turėtų būti sausa. Naktį atvės iki 1–3 laipsnių šilumos.

Antradienį dieną įšils net iki 4–6 laipsnių aukščiau nulio, laukiama lietaus. Pūs 12–17 m/s  pietų vėjas, galimi gūsiai. Naktį atvės iki 1–3 laipsnių šilumos ir lis. Vėjas šiek tiek pasisuks į rytus ir susilpnės iki 10–15 m/s.

Trečiadienį bus dar šilčiau, temperatūra gali pakilti iki 7 laipsnių aukščiau nulio, protarpiais palis. Pūs pietvakarių ir vakarų gūsingas 8–13 m/s vėjas. Naktį taip pat galimas nedidelis lietus, vėjas pūs 10–15 m/s greičiu ir laikysis tos pačios krypties. Temperatūra nukris iki 3–5 laipsnių šilumos.

Kūčios bus šiltos, bet lietingos. Laikysis 5–7 laipsniai šilumos, pūs pietvakarių ir vakarų 15–16 m/s gūsingi vėjai. Lis ir naktį, o vėjas pūs iš pietų ir bus kiek silpnesnis – 8–13 m/s. Temperatūra sieks 2–4 laipsnius šilumos.

Pirmąją Kalėdų dieną bus kiek vėsiau, temperatūra laikysis apie 2–4 laipsnius aukščiau nulio. Vakarų vėjas pūs 7–12 m/s stiprumu. Sniego tikimybė maža, bet galima šlapdriba. Naktis bus kiek vėsesnė, maždaug 1–3 laipsnių  šilumos.

Antrąją Kalėdų dieną temperatūra bus tokia pati, o vėjas sustiprės iki 15–17 m/s. Šlapdriba maišysis su lietumi, gali nukristi ir viena kita drėgna snaigė. Panašu, kad pajūryje žiemos šalčių dar teks palaukti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kalime nuteisti be teismo

.

Koks man skirtumas?

Vistiek kalėjime sėdim

Veryga kovido kailyje

Taip. Taip. Kovidas. Antroji banga

SUSIJUSIOS NAUJIENOS