Klaipėdoje galvos skausmą kėlusios gatvės rekonstrukcija – jau netrukus | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE GALVOS SKAUSMĄ KĖLUSIOS GATVĖS REKONSTRUKCIJA – JAU NETRUKUS

Nelygūs uostamiesčio keliai ne tik bado akis, bet ir kelia problemų vairuotojams. Klaipėdiečiai, norėdami pasiekti Priestočio gatvę, tikina jau ne vienus metus susiduriantys su problemomis.

Pasak gyventojų, miesto keliuose šiuo metu pastebimai trūksta tvarkos.

Žmonės kone kasdien skundžiasi dėl duobėtų gatvių, susidėvėjusios, nelygios dangos, atsiveriančių naujų įdubų.

"Iš Liepų gatvės sankryžoje sukant į dešinę Priestočio gatvės link, kelio danga jau ilgą laiką nelygi. Važiuojant automobilis purtosi į visas puses. Net ir riedant nedideliu greičiu transporto priemonės yra niokojamos. Eismas tame kelio ruože intensyvus", –  teigė klaipėdietis vairuotojas.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Nijolės Vedeikienės, iki šiol šios miesto dalies gatvių priežiūra, asfaltavimo ir laistymo darbais rūpinosi bendrovė "Žemkasa".

Dėl laiku nevykdytų įsipareigojimų birželį savivaldybė nutraukė sutartį su bendrove.

"Situacija dėl minėto gatvės ruožo mums gerai žinoma. Darbai bus pradėti, kai tik rasime naujus rangovus. Šiuo metu rengiamos viešųjų pirkimų procedūros. Kelio ruožas didelis, reikalauja didesnio remonto. Galbūt vykstant darbams kuriam laikui teks apriboti eismą", – kalbėjo N.Vedeikienė.

Kada tiksliai prasidės darbai, dar nežinoma, tačiau, anot N.Vedeikienės, klausimas intensyviai sprendžiamas.

"Ši gatvė yra viena pirmųjų, kurias artimiausiu metu planuojama tvarkyti", – tikino vyriausioji specialistė.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

KLP

Liberalai visiškai nebesusitvarko su miesto problemomis.. jų vis daugėja ir galo nematyti

liberalas

išknisime ir paskutini ivaziavimą, nes balsavote ne uz tuos

Klp

Išsirinkote dar vienai kadencijai trubadūrą su savivaldos senaisiais pirdžiais, tai ir džiaukitės tuo ką turit. Kitaip sakant - savaitgalinius festivalius su fejerverkais ir apleistą miestą. Klp gatvių ir kiemų būklė pati baisiausia per pastaruosius 30 metų. Miesto gyventojų poreikiai vietinės valdžios visiškai nedomina. Rūpinamasi gėlytėmis, autobusų stotelėmis ir naujomis nupaišytomis linijomis ant... duobėtų gatvių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS