Klaipėdoje gatves tvarkys naktimis | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE GATVES TVARKYS NAKTIMIS

Iki gruodžio 23-iosios naktimis vyks šulinių liukų pakėlimo ir keitimo, senos asfalto dangos frezavimo ir naujos dangos įrengimo darbai.

Darbai startavo naktį iš gruodžio 6 į 7 d. Minijos ir Sausio 15-osios gatvių sankryžoje, o gruodžio 7–10 d. bus dirbama S. Dariaus ir S. Girėno g. bei Sportininkų g. sankirtoje.

Nurodyta, kad pirmiausia bus vykdomi šulinių dangčių pakėlimo ir keitimo darbai, o po jų – senos asfalto dangos frezavimas ir naujos dangos įrengimas.

"Darbai organizuojami nakties metu, nes dienos metu vyksta intensyvus transporto eismas. Rangovas įsipareigoja imtis visų priemonių, kad dėl nakties metu vykdomų darbų gyventojai ir miesto svečiai patirtų kuo mažiau nepatogumų", – skelbė savivaldybė.

Iki Kalėdų visi darbai turėtų būti baigti, tad nesklandumai – laikini.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjo Valdo Švedo, jei darbai vyks važiuojamojoje dalyje, rangovas juos stengsis vykdyti po darbo ir piko valandų, veikiausiai nuo 19 ar 20 val.

"Dienos metu ribojimai iškart lemia eismo spūstis. Pradžioje darbai tikrai bus netriukšmingi, kaip ir rašėme pranešime, pradėsime nuo esamų šulinių remonto, pakeitimo, tai yra būtina iki asfaltavimo darbų pradžios. O šulinių kiekis šiose sankryžose tikrai nemažas, taigi užtruks keletą dienų. Triukšmingiausi darbai bus susiję su esamo asfalto frezavimo darbais, tikimės, kad jie ilgai neužtruks. Patys asfaltavimo darbai nėra triukšmingi, tik bus vienu metu daugiau dirbančios technikos", – teigė V. Švedas.

Darbų rangovas – bendrovė "YIT Lietuva".

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

naktimis bobas reikia tvarkyti o ne gatves

impotentai iškrypėliai ir taip žmonių mieste mažėja dėl emigracijos

Anonimas

juokinga, jei nebutu graudu.. pinigai i bala.. uz metu vel remontuos..

Buldozeris

Keistas darbu sezoniskumas... Diletantu gauja netasyta...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS