Klaipėdoje keičiami autobusų maršrutai | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE KEIČIAMI AUTOBUSŲ MARŠRUTAI

Nuo balandžio 2-osios sugrįš šaltuoju sezonu stabdyti maršrutai į sodų bendrijas, taip pat bus didinami nuolatinių autobusų maršrutų reisų skaičiai.

Viešoji įstaiga "Klaipėdos keleivinis transportas" informavo, kad atšilus orams klaipėdiečiai vėl masiškai važiuoja į sodus, todėl nuo šio šeštadienio grąžinami sezoniniai maršrutai, o tuo pat metu pagal poreikį keisis ir esamų maršrutų tvarkaraščiai.

25 maršruto autobusas šeštadieniais nebeužsuks į sodų bendriją "Rasa". Visomis savaitės dienomis 9 val. reiso maršrutas bus pratęsiamas iki Vaitelių.

26 maršruto tvarkaraštis nežymiai keisis dėl vėlavimų. Tačiau reisų skaičius nesikeis.

27 maršruto autobusas atsinaujins, jame galės tilpti daugiau keleivių. Jo tvarkaraštis išliks toks pats.

40 maršrute atsiras daugiau reisų, bus dažnesni intervalai rytinio sodininkų piko metu, nuo 9 iki 11 val.

41 autobuso maršrutas keičiamas į pailgintą. Miesto centre gyvenantiems sodininkams reisai nusidrieks per senamiestį. Autobusai važiuos pro Savivaldybės, Senamiesčio, Turgaus, Rumpiškės stoteles.

42 maršrutas į "Rasą" per Vaitelius sugrįš vasaros sezonui.

43 maršrute šiltajam sezonui bus grąžinami reisai sekmadieniais ir šventinėmis dienomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

na

bet idomiai ir su grafikais,taikos prospekte iskart i stotele suvaziuoja net po sesis autobusus,o norint vaziuoti silutes plente ar minijos gatve per valanda nebuna ne vieno autobuso.o taikos prospekte esu mates net 9 vienas po kito.kam taikos prospektu vaziuoja tiek autobusu ,galetu juk kai kuriuos paleisti ir silutes plentu ir minijos gatve,ir kaip tie grafikai sudaryti kad jie vaziuoja vienas po kito.

kada

KADA PAGALIAU BUS SKIRTUMAS AR VAŽIUJI 2 STOTELES AR VAŽIUOJI PER VISĄ MIESTĄ. Atsilikusi bilietų sistema.

Nesvarbu

Galėtų 9 ir darbo dienom važiuoti po 22 val juk mes ne tik savaitgaliais dirbam iki 22 val o ir bent kiek laikytis grafiko nes pastovei per anksti nuvaziuoja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS