Klaipėdoje siaučia serijinis „Toyota Corolla Verso“ markės automobilių vagis? | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE SIAUČIA SERIJINIS „TOYOTA COROLLA VERSO“ MARKĖS AUTOMOBILIŲ VAGIS?

Klaipėdoje toliau vyksta keisti dalykai, susiję su „Toyota Corolla Verso“ markės automobiliais. Ryte pasigedęs tokios mašinos savininkas vakare sužinojo, kad ji rasta nuošaliame Klaipėdos rajono kelyje.

Pirmadienį 8 val. ryto į vieną Taikos prospekto pradžios aikštelę atėjęs žmogus neberado savo automobilio „Toyota Corolla Verso“.

Ėmęsis rašyti policijai pareiškimą automobilio savininkas vardijo, kad mašinoje buvo masažo stalas, elektros stimuliacijos aparatas, spaudimo aparatas, bekontaktis termometras, kitų daiktų.

Pareigūnai pamanė, kad ši vagystė bus tęsinys ankstesnių tos pačios markės automobilių vagysčių. Mat birželio 14 ir 22 d. Klaipėdoje buvo pavogti tokie pat automobiliai.

Kelios automobilių „Toyota Corolla Verso“ vagystės verčia įtarti, kad šios mašinos ardomos ir panaudojamos kitoms remontuoti.

Pirmadienį vakare miesto policijos komisariato pareigūnus pasiekė žinia, kad tądien pavogta mašina aptikta II Priekulės kaime.

Automobilis stovėjo atokiame kelyje. Vairuotojo pusės orlaidė buvo išdaužta, tikėtina, kad taip vagis pateko į saloną.

Savininkas apžiūrėjo saloną ir patikino, kad jo asmeniniai daiktai nėra dingę.

Galima spėti, kad nuošalioje vietoje automobilis buvo paslėptas, jį iš čia galbūt turėjo paimti vagių bendrininkai ar net nusikaltimo užsakovai.

Visas versijas tikrina ir vagių ieško miesto policijos komisariato pareigūnai.

Kelios automobilių „Toyota Corolla Verso“ vagystės verčia įtarti, kad šios mašinos ardomos ir panaudojamos kitoms remontuoti.

Tikėtina, kad visi trys minėti nusikaltimai įvykdyti to paties asmens, apie tai byloja jų braižas. Kaskart į vidų būdavo įsibraunama sudaužant vairuotojo pusės langelį.

Didžiausias šių automobilių vagysčių proveržis užfiksuotas apie 2015 m. Tada automobilių remonto specialistai teigė, kad „Toyota Corolla Verso“ mašinoms kai kurių atsarginių detalių negaminama, o originalios kainuoja labai brangiai. Todėl mašinų vagys tada gaudavo užsakymus pagrobti analogiškus automobilius, kurie būdavo išardomi ir panaudojami remontui.

Miesto policijos komisariato pareigūnai linkę manyti, kad ir dabar vyksta tokie pat procesai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ar autore

Aprasineja gandus, kad klausinėja skaitytoją?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS