Klaipėdos centre praeiviams akis bado terasos dalys | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS CENTRE PRAEIVIAMS AKIS BADO TERASOS DALYS

Kai kurie Klaipėdos senamiesčiu vaikštinėję klaipėdiečiai sunerimo – kodėl miesto centre toleruojama tokia netvarka? Prasidėjus Tiltų gatvės renovacijai, vienas greito maisto restoranas vis dar laiko išmėtytas vasarą veikusios terasos dalis.

Nudriskusios užuolaidos, lentos, suoliukai – tai restorano, esančio Tiltų gatvėje, turtas, badantis praeiviams akis.

Dienraščio skaitytoja pasipiktino, kad kai kurie žmonės esą visiškai nejaučia atsakomybės už savo brangų turtą.

"Tiltų gatvė iškasta, vyksta atnaujinimo darbai. Tačiau nesupratau, ką ten veikia "Four and Crispy" restorano terasos dalys? Juk tai turtas, pirktas veikiausiai už nemažą pinigų sumą, o jau kokį mėnesį stovi lietuje. Terasos užuolaidos – su skylėmis, suoliukai, kėdės – nuvirtę, yra ir kažkokių lentų. Gal turėtų savininkai susitvarkyti? O kur žiūri valdininkai, kai tokie dalykai vyksta?" – širdo moteris.

Susisiekus su restorano atstovu, šis prisistatyti nepanoro, bet paaiškino, kad terasa stovėjo legaliai.

Išardytos terasos dalys negali būti laikomos viešoje vietoje.

"Pirmas klausimas skaitytojai – ar jai netrukdo, kad renovuoja visą šitą gatvę? Antras dalykas, dar prieš remontą savivaldybė išdavė mums leidimą terasai iki rugsėjo 30-osios, mes ją pasistatėme, sumokėjome didžiulius pinigus, bet po kelių savaičių statybininkai atėjo ir paklausė, kodėl mūsų terasa ten stovi, ir pasakė, kad ruošiasi griauti gatvę", – paaiškino restorano atstovas.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjo Lino Lapinsko, restorano savininkas jau perspėtas.

"Esame gavę informacijos apie netvarkingai paliktas terasos dalis šioje vietoje. Savivaldybė buvo išdavusi leidimą terasai iki rugsėjo 30 d. Išardytos terasos dalys negali būti laikomos viešoje vietoje. Jas privalo pašalinti savininkas. Iš savininko jau pareikalavome terasos dalis pašalinti. Dėl terasos išardymo mūsų skyrius jokios informacijos neturi", – teigė L.Lapinskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Elementaru

Kokia tvarka prie Baro, Kavinės tokia ir jų virtuvėse. Paskui stebisi kur klijentai, nėra biznio.

Vėtra

Šiukšlynai prie verslininkų buveinių - kavinių , barų ar parduotuvių - bado akis , bet tik ne Savivaldybės tvarkos prižiūrėtojams. Kuo paversta Dangės krantinė . Visas nereikalingas baro "barachlo" - lauke ( Žvejų 10) ir kitos kavinės Žvejų gatvėje. Šiukšlių konteineriai prie barų toje pačioje krantinėje , ar kada ten valoma ? Visiems gerai .

Siaubas

Bardakas. Kosmaras. O "Baltijos" kino teatro griuvesiai nebado?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS