Klaipėdietę šokiravo radinys vonioje | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIETĘ ŠOKIRAVO RADINYS VONIOJE

Klaipėdiečiai ne kartą yra skundęsi sparnuočiais – naktimis miegoti neduoda prie šiukšliadėžių klykiantys kirai, miesto parkų pašonėje gyvenančiuosius erzina lizdus sukantys kovarniai. Tačiau to dar nebuvo, kad paukščiai veržtųsi į butus.

O štai Dragūnų kvartalo vieną gyventoją šokiravo radinys vonioje.

Moteris socialiniame tinkle pasiskundė, kad jai teko iš ventiliacinės angos krapštyti balandį.

Gyventoja pastebėjo, jog kaimynai jau aptarinėjo tai, kad erzina burkuojančių balandžių garsai, kurie sklinda ventiliacinėmis angomis.

„Na, tiek to, burkuoja. Bet kai šitie balandėliai pradėjo kristi jau per kelis aukštus į pirmąjį aukštą ir burkuoti vonioje, tai jau ne kažkas. Ištraukėme dar gyvą iš ventiliacijos angos. Nugaištų ten, tai jokių namų kvapų nebereiktų. Gaila man ir pačių paukščių. Ar tikrai nėra galimybės tinkliukais apdėti tų ventiliacinių angų ant stogo? Nes kitąkart gal ir kokį kirą ištrauksime, jis veikiausiai įstrigtų, nepasiekęs pirmojo aukšto“, – samprotavo gyventoja.

Moteris pirmiausia pastebėjo, kad vonioje nebesisuka ventiliatorius, tad ji pradėjo ieškoti gedimo priežasties.

Nuėmus ventiliacinės angos groteles, gyventoja išvydo, kad viduje jau spėta pridergti.

„Matyt, visos gėrybės man į pirmą aukštą ir sukrenta. Reikėtų visur tas angas išvalyti, nes, manau, ne pas mane vieną tokia balandėlių ložė“, – kalbėjo gyventoja.

Prieš kurį laiką kitą istoriją pasakojo kito mikrorajono gyventojai.

Viršutiniame daugiabučio namo aukšte gyvenanti šeima, grįžusi iš darbo, virtuvėje aptiko negyvą balandį.

Visi buto langai buvo uždaryti, niekas svetimas namuose negalėjo lankytis.

Žmonės kraipė galvas, netikėdami tuo, ką mato virtuvėje.

Balandžio atsiradimo mįslė paaiškėjo netrukus.

„Pasirodo, mūsų katinas, kuris buvo itin bjauraus charakterio, sugebėjo kažkokiu būdu vamzdžių ar ventiliacijos šachtomis nusigauti ant stogo. Ten jis ir sumedžiojo balandį. Negana to, jį šachta parvilko į namus. Patys negalėjome patikėti tuo, ką matėme“, – pasakojo gyventojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Ti dekokit

Nori pasakyti kad 40metu atgal normaliose valstybese state rekupus:) Ok Pas musu prieš 40-50 metu niekas nesikrove del šildymo ir turejom fortke ir ventiliacija yra savaimine:) Na taip medžiagos ir darbu atlikimas fufelnas CCcP palikimas. Bet rajonu išplanavimas tobulas, viskas ko reikia 5-15 min pestute net darželiai ir mokyklos. Ir kad vaika vežti kažkur i kita miesto daly? Juokauji:)

Gaila paukstuko

Nuotraukoje dar jaunas,nemokantis skraidyti dar geltoni pukuciai ant galvytes.Jeigu tu ZMOGUS tai pagalvok kuo tau sitas paukstelis nusikalto? Jau atrodo ,kad nekenciame ir vieni kitu !!!!

>To Dekokit....

Visu pirma Dragunu gatveje lietuviska siuolaikine statyba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS