Klaipėdos paplūdimiams audra žalos nepadarė | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS PAPLŪDIMIAMS AUDRA ŽALOS NEPADARĖ

Sinoptikų prognozuota audra didelės žalos Klaipėdos paplūdimiams nepadarė, nors kai kurie buvo apsemti. Vanduo taip pat sėmė ir vieną paplūdimio kavinę, tačiau stiprūs vėjo gūsiai nespėjo niekam smarkiai pakenkti.

Klaipėdiečiai, nepabūgę permainingų orų, savaitgalį vaikštinėjo prie jūros, fotografavo bangas.

Pasak „Klaipėdos paplūdimių“ direktoriaus pavaduotojo Alvydo Girdvainio, prognozuota stipriausia šaltojo sezono audra iš tiesų nebuvo labai baisi.

„Šį kartą nepadaryta žalos, nes audra neįsisiautėjo. Buvo apsėmę kai kuriuos paplūdimius, bet mūsų infrastruktūrai nieko nenutiko, niekas siaubingai nenuniokota. Vėjai jau nėra labai pavojingi. Savaitgalį mačiau, kad neįgaliųjų paplūdimyje vanduo siekė kavinę, bet ji ne mūsų objektas“, – pasakojo A. Girdvainis.

Jo teigimu, šiukšlių vėjai neprinešė, daug spėta išvežti dar prieš audrą. Tikimasi, kad stipresnių vėjų bent kol kas nebus.

„Šiukšlių kol kas irgi nepadaugėjo. Praeitą savaitę nemažai jų išsirinkome, porą kartų išvežėme žaliąsias atliekas į sąvartynus. Tikėkimės, kad stipresnių vėjų jau nebus, sinoptikai bent kol kas nepranašauja. O daugiau nieko neįvyko. Taigi, išgyvenome“, – sakė A. Girdvainis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

a žinot kas daugiausiai myža į gorsetus ir į kišenes

tai gaidžiai melneragėj, mes komunistai ateisim ir viską pasiimsim, o jūsų mergas piisim ant kopų

@@@

Akmenų privarė kaip niekad,ar iki sezono dings bus matyt.

Anonimas

blogai nebus kaip prašyt milijonu kopu taisymui ,kova su vėjo malunu baigėsi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS