Pajūrio pliažuose savaitgalį nebuvo ramu | KaunoDiena.lt

PAJŪRIO PLIAŽUOSE SAVAITGALĮ NEBUVO RAMU

Praėjusios dienos paplūdimių gelbėtojams buvo vienos ramiausių per visą vasarą, nors žmonių pliažuose būta itin daug. Vis dėlto nemalonių incidentų išvengti nepavyko.

Šeštadienis buvo itin ramus, saulei kaitinant beveik iki 30 laipsnių, paplūdimiuose žmonių netrūko iki pat vakaro. Šią dieną buvo apsieita be konfliktų, skendimų ar kitų nutikimų.

Teko ieškoti pasiklydusių vaikų, o tai jau tampa įprasta.

„Buvo daug žmonių, tad, kaip visada, teko ieškoti pasimetusių vaikų. O šiaip praėjo beveik ramiai“, – sakė „Klaipėdos paplūdimių“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki.

Tačiau sekmadienio vakarą, kai jau tikėtasi, kad savaitgalis tikrai pasibaigs laimingai, Pirmojoje Melnragėje skendo 20 metų vaikinas iš Tauragės.

„Maudėsi, nebejuto dugno, pradėjo panikuoti ir prigėrė vandens. Paplūdimys buvo pilnas žmonių, tad buvę netoli jo ištraukė ir parplukdė į krantą. O čia jau atskubėjo gelbėtojai ir suteikė pirmąją pagalbą. Vaikinas buvo sąmoningas, bet blogai jautėsi, tad buvo išvežtas į ligoninę“, – pasakojo A. Siakki.

Taip pat sekmadienį prie Olando Kepurės dingo pasivaikščioti su dvejų metų vaiku išėjęs vyras. Šeimos nariai pradėjo nerimauti, nes vyras ilgai negrįžo.

Su paplūdimių gelbėtojais susisiekė vyro 17 metų sūnus. Gelbėtojai šeimos narius ramino, kad veikiausiai vyriškis galbūt išėjo netoliese pasivaikščioti ir netrukus sugrįš.

Panikos apimta žmona ir sūnus iškvietė policijos pareigūnus.

„Prie Olando Kepurės poilsiavo viena šeima ir pasigedo vyro, kuris, būdamas pliaže, su savo dvejų metų vaiku nuėjo pasivaikščioti ir užtruko apie dvi ar tris valandas. Šeima pradėjo paiešką, bet jo neberado, iškvietė policiją, paskambino mums. Raminome, kad grįš, gal pasiklydo. Šeima – ne vietiniai. Po dviejų–trijų valandų jis su vaiku grįžo“, – tikino A. Siakki.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Evaldas

O kur patarsite statyti tas mašinas- aikštelė skirta dešimčiai mašinų. Atliko kelio remonto darbus, įrengė aikšteles, bet prie Olandų kepurės, kur visad dižiausias srautas žmonių - nieko nepadarė. Ir tie aparatai pastatyti toliausiai.Kol nebus normalių aikštelių, tai žmonės mašinas statys, kur papuolė. Per metus, už baudas, susirenka solidžias sumas, tai tegul mažiau švaisto pinigus visokiems matuokliams o gerina sąlygas vairuotojams, tame tarpe ir mašinų stovėjimo aikštelių įrengimui.

Vv

Ten turėtų policija dažniau lankytis ir bausti tuos , kurie stato mašinas ant keio ir nemoka už parkavimą

SUSIJUSIOS NAUJIENOS