Klaipėdos rajone keičiasi valdančioji dauguma | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS RAJONE KEIČIASI VALDANČIOJI DAUGUMA

Klaipėdos rajono savivaldybėje – politinių jėgų perstumdymas. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Liberalų sąjūdžio, Lietuvos socialdemokratų partijos ir Lietuvos socialdemokratų darbo partijos atstovai rajono taryboje pasirašė koalicijos sutartį ir suformavo naują valdančiąją daugumą.

Koalicijos partneriai sutarė dirbti kartu ir toliau rūpintis Klaipėdos rajono gyventojų gerove, socialinėmis problemomis, bus tęsiami visi suplanuoti darbai ir projektai.

„Aš džiaugiuosi, kad Klaipėdos rajono meras Bronius Markaus išreiškė norą konstruktyviai dirbti su naująja koalicija, viliamės, kad mums pavyks įgyvendinti strateginius planus. Koalicija nemažins darbų tempų ir, tikiuosi, nekeis krypčių. Noriu pabrėžti, kad su buvusia koalicija mes norėjome dirbti iki kadencijos pabaigos ir dėjome visas pastangas kaip koalicijos partneriai. Iš tiesų suprantame, kad bet koks valdančiosios koalicijos pasikeitimas nėra gerai. Tačiau mes paskutinį pusmetį jautėme, kad kai kurie koalicijos partneriai nerodė iniciatyvos dirbti kartu, tartis ir ieškoti bendrų sprendimų“, – apie pokyčius kalbėjo Klaipėdos rajono vicemerė Audronė Balnionienė.

Tai jautė visi. Tenka tik apgailestauti, kad mūsų pastangos išsaugoti koaliciją buvo bevaisės.

Trintis ir įtampa paskutiniu metu esą buvo jaučiame ne tik tarp rajono politikų, bet ir pačioje rajono savivaldybės administracijoje.

„Tai jautė visi. Tenka tik apgailestauti, kad mūsų pastangos išsaugoti koaliciją buvo bevaisės. Nebeliko kito kelio, tik performuoti daugumą ir administracijos darbą“, – pripažino liberalė A.Balnionienė.

Po valdžios jėgų perstumdymo lauks pokyčiai ir kai kuriuose postuose.

Administracijos direktoriaus postą siūloma užimti Justui Ruškiui, kuris šiuo metu eina administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas.

Direktoriaus pavaduotoju galėtų tapti Česlovas Banevičius.

Į vieną vicemero postą vietoj Violetos Riaukienės siūloma Ligitos Liutikienės kandidatūra.

„Visi kandidatai yra ne naujokai, jie ateina dirbti į tas sritis, kur yra dirbę anksčiau, ir puikiai žino situaciją“, – pastebėjo A.Balnionienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Zenonui

man vis labiau panašėja , kad esate primityvus rėksnys ? Broniaus nebuvo " savivaldybėje " , kada taryba priėmė " švarą " dirbti su visais patogumais . Na nors kiek pasidomėkite datomis , faktais , o ne tik savo telefoną viešinkite :) Bus daugiau naudos ir pirmiausiai pačiam .

Rita

Vėl keitimai,ko ten nerimstat,žmonės džiaugėsi puikiu administracijos direktoriaus darbu,vėl Banevičius,ką jis išvis ten tiek metų veikia ar dar ne pensijoje?

zenonas Išpriekulis

Kaip supratau "Gatgždų švara" tęs banditizmą, genocidą, plėšikavimą? Šitie savivaldybės išgamos patys priima sprendimus. Sunaudoju per metus apie 100 kw (leidžia 140, kad nemokėti), duoda į teismą, teismas prirašo 5 puslapius, kad nusikaltęs netgi konstitucijai ir priteisia prašomą sumą. Esate patys subingalviai ir tokiais norite padaryti mus. Mokantys du kartus, vienykimės. Bronių M. patį į savartyną, jis atstovauja nusikalstamai gaujai. Mano tel. 8 662 33770.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS