Klaipėdos vandalų taikiklyje – šviestuvai | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS VANDALŲ TAIKIKLYJE – ŠVIESTUVAI

Uostamiestyje vandalizmo atvejų nemažėja. Šiemet chuliganai net keletą kartų niokojo požeminėse pėsčiųjų perėjose, gatvėse esantį apšvietimą. Nuostoliai siekia ne vieną šimtą eurų.

Dėl chuliganų išpuolių kasmet kenčia ne tik mažosios architektūros elementai, paplūdimių inventorius, bet ir gatvių žibintai, šviestuvai.

Pasak bendrovės "Gatvių apšvietimas" gamybos direktoriaus Rolando Paulausko, per kiek daugiau nei pusmetį vandalai net penkis kartus niokojo mieste ir požeminėse perėjose įrengtą apšvietimą.

"Vandalizmo apraiškų pasitaiko dažnai. Dažniausiai vagiami, laužomi  požeminėse perėjose įrengti šviestuvai. Šiemet jau teko atstatyti apšvietimą Šilutės plente, Vingio gatvėje, Baltijos prospekte esančiose požeminėse perėjose. Kiek pridaryta žalos, tiksliai įvardyti negalėčiau, tačiau suma siekia iki kelių tūkstančių eurų", – atskleidė R.Paulauskas.

Anot gamybos direktoriaus, apie tokius įvykius visada pranešama policijos pareigūnams.

Vis dėlto pažeidėjus ištraukti į dienos šviesą ne taip paprasta.

R.Paulausko žodžiais, šiemet nebuvo atskleista nė vieno šviestuvus niokojusio asmens tapatybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

T

Sedi isverte bambas policija del to taip ir yra greitai apatiski taps pacius apdauzys gerai

Janice Mitchell

„Google“ sumokėjo už kiekvieną internetinį darbą iš namų nuo 15000 iki 33000 dolerių per mėnesį. Mano jaunesnysis brolis buvo be darbo tris mėnesius, o ankstesnis mėnuo jo čekis buvo 29952 JAV doleriai, dirbant namuose 4 valandas per dieną, o pajamos gali būti dar didesnės laikas ... Taigi aš pradėjau >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.W­o­rkLinks3.Com

Anonimas

negalima LIESTI SMURGLINIU vat taip ir gaunasi !!!!!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS