Nendrės bado klaipėdiečiams akis | KaunoDiena.lt

NENDRĖS BADO KLAIPĖDIEČIAMS AKIS

Klaipėdiečiai skundžiasi nepabaigtais darbais – palei Žardės tvenkinį nendrės nupjautos, bet dar neišvežtos, žolė šioje teritorijoje taip pat ne visur nupjauta. Už darbus atsakingi bendrovės atstovai tikino, kad problema jiems žinoma, bet dar neišspręsta dėl tam tikrų kliūčių.

„Savivaldybei reikėtų „Želdinius“ išleisti į pensiją, dirba tragiškai. Žolė nebaigta pjauti, kur kliuvo, kur ne, Žardės tvenkinyje nendres dvi dienas pjovė, nepabaigė. Visur pilna šakų po vėjų, netvarko. Pradeda darbus ir nepabaigia“, – socialinių tinklų grupėje skundėsi moteris.

Gyventojai dėl prastai atliktų darbų kaltino bendrovę „Klaipėdos želdiniai“ ir Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyrių.

„Klaipėdos želdinių“ direktorius Gediminas Valašinas pasakojo, kad visos nendrės yra nupjautos, tik kol kas neišvežtos. O kol vyraus lietingas oras, tol nendrės toje vietoje ir liks.

„Kartais žmonėms trūksta kantrybės. Darome viską. Juk visur vanduo, ištisai lyja. Asfaltas išdžiūsta greitai, o žolė labai lėtai džiūsta“, – sakė pašnekovas.

Paimti nendrių neskubama ir dėl to, kad įvažiavus technikai liktų provėžos.

„Nušienauta – blogai, nešienauta – blogai. Laukiame, gal šiek tiek nelis, aišku, mėginsime išvežti. Jau trečiadienį galvojome vežti, bet buvo velniškai šlapia. Iš vienos vietos norėjome išgabenti šakas, bet technika smuko, o šienauti galėjome tik sausesnėse vietose. Mums patiems nesmagu, negalime padaryti darbo iki galo, bet jau geriau nendrės bus paliktos ten, bet nebus išvažinėta žolė, nes paskui tie patys žmonės sakys, kad mes atgrubnagiai, išvažinėjome žolę“, – kalbėjo G. Valašinas.

„Klaipėdos želdinių“ direktorius akcentavo: jau geriau palaukti negu pridaryti žalos.

„Šiek tiek tolerancijos ir kantrybės. Tik tiek. O mes galime kad ir dabar „atvaryti“ techniką, ji atvažiuos, išveš nendres, bet koks tada bus vaizdas? Mes turėsime atsėti žolę. Žiūrime, kad darydami vieną darbą nepridarytume žalos kitoje vietoje“, – sakė G. Valašinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Nu juk nereikėjo priminti

Ir vaikui aišku: lupsim tuos paauksonimus nuo cerkvės kupolų ir turėsim kuo susimokėti pro šalį važiuojančiam pramogaujančiam Gitanui kartu su pirma ponia, kuri tiek baisi, kad Lietuvis istorijoj tokios pabaisos dar nebuvo.

klp

visados sutvarko problemos nematau, o va problema lieka, kad su transportu pievas išvažinėja ir paskuiviskas labai netvarkingai atrodo tai negerai, bet čia ir kitos įmonės tą patį daro.

verkslenanciui

Ne apie šunų šeimininkus kalba.Ir krūmus apgenėti siūlo,o ne kirsti.O kad betvarkė tame rajone tai tiesa.Matyt negyvenat ten,o jei gyvenat tai nevaikštot matyt.Tamsu,nesaugu:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS