Orai išliks monotoniški | KaunoDiena.lt

ORAI IŠLIKS MONOTONIŠKI

Antroji lapkričio savaitė prasidės stipriais vėjo gūsiais ir lietumi. Nors prireiks kuo šiltesnių drabužių, temperatūra išliks teigiama. Sinoptikai ramina, kad nepaisant vėsumos, žiema į uostamiestį ateiti dar neskubės.

Šeštadienį vyraus pietvakarių vėjas, jo gūsiai sieks iki 15–18 m/s. Panašaus stiprumo vėjo sulauksime ir sekmadienio naktį. Be to, šiandien, pirmoje dienos pusėje, gūsiai sustiprės iki 28 m/s. Jei iš tiesų pūs šitokio stiprumo vėjas, gyventojai į telefonus gaus įspėjamuosius pranešimus. Sinoptikai pažymi, kad vėjas turėtų rimti antroje dienos pusėje. O iki tol veikiausiai ir palis. Temperatūra visą dieną laikysis apie 10–12 laipsnių.

Sekmadienis bus giedras, be lietaus. Naktį temperatūra laikysis apie 5–7 laipsnius, dieną – apie 8–10 laipsnių šilumos. Dieną pietryčių vėjas sieks iki 7–12 m/s.

Pirmadienio naktį vėjas bus ramesnis, o dieną vėl sustiprės iki 15–17 m/s. Naktis numatoma be žymesnio lietaus, o dieną palis. Temperatūra naktį išliks panaši, o dieną pakils iki 9–11 laipsnių šilumos.

Antradienį ir naktį, ir dieną sulauksime lietaus. Pietvakarių vėjas išliks panašaus stiprumo, kaip ir pirmadienį. Panaši bus ir oro temperatūra – dieną laikysis 8–10 laipsnių.

Trečiadienį vėjas šiek tiek rims, naktį dar pūs iki 15 m/s, o dieną susilpnės. Naktį veikiausiai palis, o dieną lietus nenumatomas. Temperatūra likusiomis savaitės dienomis neperžengs 10 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienis prognozuojamas be lietaus. Vyraus šiaurės, vakarų vėjas, kuris visą dieną bus 6–11 m/s. Penktadienį pietvakarių vėjas vėl ims stiprėti ir sieks 15 m/s, atslinks ir pilki lietaus debesys. Lietus numatomas visą dieną.

Šeštadienį ir sekmadienį vėjo gūsiai naktimis sieks iki 18 m/s, dienomis – iki 13 m/s. Temperatūra išliks panaši, kaip ir visą savaitę – naktį sieks apie 5–7 laipsnius, dieną – apie 6–8 laipsnius šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS