Pajūryje – niūri lietuviška žiema | KaunoDiena.lt

PAJŪRYJE – NIŪRI LIETUVIŠKA ŽIEMA

Miestiečiams šiek tiek pasidžiaugus sniegu, orai nuo pirmadienio vėl pradės šilti. Laukia drėgna ir apsiniaukusi savaitė – tinkamas oras sėdėti namie ir saugotis nuo viruso.

Šeštadienį temperatūra laikysis apie nulį, o vakare pradės šalti – dienos šlapdriba pasikeis į sniegą. Vakare formuosis plikledis, gatvėse bus slidu, tad miestiečiams vertėtų pasisaugoti.

Visą savaitgalį laikysis panaši temperatūra, pūs 6–11 m/s stiprumo pietryčių vėjas. Dieną silpnai pasnyguriuos, o naktį galimas plikledis.

Darbo savaitė prasidės šiltesne temperatūra, svyruosiančia tarp 3 ir 5 laipsnių virš nulio. Pūs 5–8 m/s stiprumo pietinis vėjas, susimaišęs su dulksna ir silpnu lietumi. Naktį temperatūra nukris šiek tiek žemiau nulio, galima silpna šlapdriba arba sniegas.

Antradienis numatomas toks pat šiltas, tačiau dėl drėgmės juntamoji temperatūra bus žemesnė. Vėjas kiek pasisuks į vakarus ir sustiprės iki 6–11 m/s. Naktį jis vėl aprims, o temperatūra laikysis ties nuliu.

Trečiadienį termometrų stulpeliai pakils iki 4–6 laipsnių šilumos, iki 8–13 m/s sustiprės ir vėjas. Dieną laukiamas lietus, o naktis turėtų būti sausa ir šilta, tikimasi 2–4 laipsnių aukščiau nulio.

Savaitės viduryje įšils net iki 5–7 laipsnių, galimas nedidelis lietus. Naktis taip pat bus gana maloni, numatomi 4–6 laipsniai šilumos.

Penktadienį laikysis panaši temperatūra, vėl tikimasi silpno lietaus. Užtat prieš savaitgalį klaipėdiečius palepins trumpam išlindusi saulė. Pūs 6–11 m/s stiprumo pietvakaris vėjas, naktį bus iki 2–4 laipsnių šilumos.

Kitą savaitgalį vos vos atvės ir tikriausiai bus mažiau lietaus. Vis dėlto, panašu, dar kurį laiką miestiečiams eiti į lauką pagundos nekils.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Niuru laikraštekui

Nes konserv išrinko

Berta

Nesuprantu, kodėl praleidžiami necenzūriniai komentarai???

Veryga kovido kailyje

Normali žiema, ne pis kit proto. Ei kit geriau prie kovido p as i mas tur buoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS