Pajūryje prie molo skambėjo Kalėdų giesmės | KaunoDiena.lt

PAJŪRYJE PRIE MOLO SKAMBĖJO KALĖDŲ GIESMĖS

Pavargę nuo prieššventinio bėgimo klaipėdiečiai dažniausiai važiuoja prie jūros. Sniegas ir slidūs keliai nesustabdė romantikos mėgėjų ir šeštadienį vakare, kur ramybę teikė ne tik bangų mūša. Čia skambėjusios kalėdinės giesmės vertė pajusti artėjančių Kalėdų dvasią.

Melnragė ir ypač šiaurinis molas yra bene labiausiai mėgiama uostamiesčio žmonių pasivaikščiojimų vieta. Šeštadienį vakare prie kranto susigūžusius žmones pasitiko gulbių šeimyna, o drėgnas oras vertė ieškoti šilumos.

Netoli molo įsikūrusi, ištisus metus veikianti kavinė „Ateik ateik“ iš tolo viliojo – nuo 19 val. čia skambėjo kalėdinės giesmės.

Tad nenuostabu, kad viduje buvo pilna žmonių. Jauku, šilta, gera, ramu, pakilu, draugiška – tokiais žodžiais vidun besispraudžiantys žmonės vardijo argumentus, kodėl išėjo iš namų į sutemų gaubiamą pajūrį ir pasuko būtent prie molo.

Automobilių aikštelė buvo beveik pilna mašinų.

Sekmadienį vaikų turintys klaipėdiečiai šioje vietoje gali tikėtis savo atžalas supažindinti su gyvu Kalėdų Seneliu.

GALERIJA

  • Pajūryje prie molo skambėjo Kalėdų giesmės
  • Pajūryje prie molo skambėjo Kalėdų giesmės
  • Pajūryje prie molo skambėjo Kalėdų giesmės
  • Pajūryje prie molo skambėjo Kalėdų giesmės
  • Pajūryje prie molo skambėjo Kalėdų giesmės
Vytautas Liaudanskis
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kavinukė pasaka

Ta laikinų ų statinių kavinė nuostabi. Ten vaikus linksmino Kalėdų senelis dar iki visų švenčių. Laukiami visi ten, ypač vaikučiai, net jų šuniukai. Svečiai iš VoBavarijos buvo sužavėti jaunų žmonių išmone įkurti tokią jaukią užeigėlę, o pamatę krepšį su obuoliai ir užrašu "Močiutė vaišina" , tieisog krykštavo....

jiezus

Jo, visiems geru išeiginiu

Aloyzas

Su šventėmis visus!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS