Palangos verslininkai gali tikėtis klientų antplūdžio: jau gauna užsakymų vasarai | KaunoDiena.lt

PALANGOS VERSLININKAI GALI TIKĖTIS KLIENTŲ ANTPLŪDŽIO: JAU GAUNA UŽSAKYMŲ VASARAI

Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos vadovė Ingrida Valaitienė pastebi, kad Lietuvos kurorte veikiantys viešbučiai jau gauna užsakymų vasarai.

„Viešbučiai duris gali atverti tik nuo pirmadienio, kol kas dar visų veikla sustabdyta. Kiek teko bendrauti, kaip vyksta užklausimai ir ar būna rezervacijų vasarai, tai taip, galima pasakyti, kad apie dvi savaites jau gauname užklausimų, užsakymų vasarai. Atsigavimas jau yra jaučiamas“, – Eltai sakė I. Valaitienė.

„Taip pat žmonės rezervuoja ir gegužės mėnesiui, išgirdę, kad mes startuojame. Tai lyg ir optimistinės nuotaikos“, – pridūrė ji.

Anot jos, yra vilties, kad šiemet daugiau turistų pasirinks atostogas Lietuvos kurorte, o ne užsienyje.

„Gali būti, taip tikimės. Vis dėlto viešbutukai, kurie turi tam tikrą skaičių kambarių, tai jie neišsiplės, kad ir kiek būtų tų žmonių, jie daugiau nepriims, būna 15, 20 kambarių viešbutukai. Tie didieji, kurie turėdavo rezervą, yra vilties, kad gali pasiimti ir didesnį srautą“, – teigė I. Valaitienė, pridurdama, kad žmonės jau yra išsiilgę kurorte teikiamų paslaugų.

Lyg ir optimistinės nuotaikos.

„Restoranai visai neseniai startavo tik su lauko terasomis. Kai buvo ilgasis savaitgalis per Mamos dieną, iš tikrųjų buvo žmonių, vaikštinėjančių, prisėdančių, žmonės išsiilgę paslaugų. Etapiškai startavo (restoranai – ELTA), kai kurie tik savaitgalį dirba, gaudo srautą“, – sakė asociacijos vadovė.

Palanga apgyvendinimo paslaugas galės teikti nuo pirmadienio, gegužės 11 dienos. 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Palamgiskis

Nebejuokinkit klounai, rašantys kad brangu ir pan. Pats turiu 11 kambarių apartamentus, laisvų vietų bera tik iki birželio 15d, visa kita iki rugsėjo 20 jau rezervuota.... Tai kam kas čia brangu... Brangu turbūt tik tam kuriam brangu šiaip bilekas

Bbd

BBdejau ta Palanga su tokiomis kainonis Ir tais bizneriais is kosmoso

I latvija

Laukinį pajūrį, ten tokių vietų yra, kad nei žmogaus nerasi, ir kainos ne didesnės negu palangoj
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS