Paplūdimio regbio Top lygoje – Klaipėdos regbio klubas „Kuršiai“ | KaunoDiena.lt

PAPLŪDIMIO REGBIO TOP LYGOJE – KLAIPĖDOS REGBIO KLUBAS „KURŠIAI“

  • 1

Vasario 5 dieną Vilniaus smėlio arenoje vyko antrasis paplūdimio regbio Top lygos turas. Jame vėl susitiko stipriausios Visos Lietuvos regbio komandos, tarp kurių ir Klaipėdos regbio klubas „Kuršiai“. Šį kartą komandos sudėtį papildė daug naujų žaidėjų, kurie komandai padėjo pelnyti ne vieną lemtingą tašką.

Treneris Svajūnas Mikalčius džiaugėsi, jog mato komandos progresą ir jos ėjimą teisinga linkme.

„Visi žaidėjai gerai gynėsi ir tam atidavė visas savo jėgas. Gynyboje jaunimui puikų pavyzdį rodė Tomas Binkevičius. Su kiekvienu turnyru atsiskleidžia vis nauji žaidėjai, šį kartą tai buvo Vilius Stankūnas bei Kliment Geršebek. Labai geras fizines savybes parodė Mantas Pakėnas ir Karolis Šežikas. Antrame ture žaidė net 7 nauji žaidėjai, todėl trečiame ture turėsime geriausią savo sudėtį. Tikiu, kad esame verti žaisti finale“, – po varžybų komentavo komandos treneris.

Nors pradžia „Kuršiams“ buvo itin sėkminga, galutiniame rezultate klubas liko 4 vietoje.

Geriausiuoju komandos žaidėju buvo išrinktas Vilius Stankūnas. Komandos kapitonas – Karolis Šežikas. Šio turnyro pagrindiniai rėmėjai – „Inbank Lietuva“, tad jų garbei komanda pakeitė savo pavadinimą ir tapo „Kuršiai – Inbank beach rugby team“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Antanas

Kada Klaipėda turės savo komandą Lietuvos regbio čempionatę.Komanda turi gražią istorija, buvusi Lietuvos čempionato prizininkė, praeityje delegavusi ne vieną žaidėją į Lietuvos rinktinę. turinti rėmėjus ,stadioną, niekaip nesugeba subūrt komandą, organizuot vaikų-jaunių grupes. Pažaist paplūdimyje 2-3 kartus metuose ne išeitis trečiam pagal dydį Lietuvos miestui. Grįžkit į didijį regbį, jūs ten esat laukiami ir į pajūrį atvažiuot smagu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS