Parduotuvės laiptai – nesaugūs: klaipėdiečiai prabilo apie traumas | KaunoDiena.lt

PARDUOTUVĖS LAIPTAI – NESAUGŪS: KLAIPĖDIEČIAI PRABILO APIE TRAUMAS

Žardės kvartale prie įėjimo į „Iki“ parduotuvę – sutrupėjusios laiptų plytelės. Dėl jų gyventojai sakosi patiriantys nemalonumų – žiemą laiptai buvo slidūs, o dabar jie esą dar ir kliba. Tad parduotuvės lankytojai, bijodami lipti šiais laiptais, renkasi neįgaliesiems skirtą takelį. Nepaisant to, traumų esą išvengti nepavyko.

Klaipėdietė Marija pasidalino pasakojimu apie įvykį, kurios liudininke tapo praėjusią savaitę. Dėl to, pasak jos, kalti ilgą laiką neremontuoti laiptai.

„Taikos prospekte 115, prie įėjimo į „Iki“ parduotuvę, ant sulūžusių laiptų kovo 8-ąją griuvo moteris ir susilaužė ranką. Ji – mano pažįstama kaimynė, ją operuos, nes rankos kaulas lūžo dviejose vietose. O tos laiptų plytelės jau turbūt dvejus ar trejus metus sutrupėjusius. Aš pati, kai žiemą ėjau, pajutau, kad jos juda, tad nutariau eiti neįgaliųjų taku. Kiek žinau, yra daugiau nukentėjusių žmonių, tačiau niekas nieko nedaro. Negi toms parduotuvėms susitvarkyti trūksta pinigų? Tai yra didžiausias abejingumas mūsų, pirkėjų, atžvilgiu“, – skundėsi Marija.

Tai yra didžiausias abejingumas mūsų, pirkėjų, atžvilgiu.

Klaipėdietė Jelena antrino, kad netvirta laiptų danga iš tiesų kelia grėsmę žmonių sveikatai, tačiau moteris teigė mačiusi, jog laiptai kartais tvarkomi, tik neilgai trukus jie ir vėl suskeldi.

„Aš irgi einu neįgaliųjų taku, nes bijau lipti laiptais. Mačiau, kad juos dažnai tvarko, bet ką tiksliai ten daro, nežinau. Kaip bebūtų, situacija negerėja, nes laiptai vis dar prastos būklės“, – teigė Jelena.

„Iki“ komunikacijos vadovė Gintarė Kitovė teigė, kad „Iki“ nėra Taikos pr. 115 pastato savininkė, o apie situaciją dėl laiptų savininkas informuotas.

„Labai apgailestaujame, kad mūsų pirkėjai patiria nepatogumus, norėdami ateiti apsipirkti. „Iki“ prekybos tinklas yra įsikūręs minėtame prekybos centre, tačiau nėra pastato savininkas ir jo neadministruoja. Pastato savininkas apie laiptų situaciją yra informuotas, jie turėtų būti suremontuoti vos tai padaryti leis oras. Visuomet sekame situaciją vietose, kuriose yra įsikūrusios „Iki“ parduotuvės, prireikus patys inicijuojame remonto darbus arba informuojame pastato savininkus, kad situacija būtų išspręsta kaip galima greičiau“, – apibendrino G. Kitovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Skaitytoja

Moteris kuri patyrė traumą,turi kreiptis į parduotuvės administraciją,dėl patirtos traumos,ir turi susimokėti IKI parduotuvės valdžia.

Kitovė

Didžiausios problemos YRA visur, kur vadovauti imasi emancipuotos susireikšminę BOBOS. O dar su tokia genderistine pavardės forma - tai jau pasitvirtinusi 100% NEKOMPETENCIJOS diagnozė!!

Anonimas

IKI parduotuves jau senai aplenkiu, ten su sanitarija ir elementaria švara stipriai prasilenkiama. Vėtrungės parduotuvėj turbūt ir po rekonstrukcijos bomžų svarvė tvyro ore:))Apie daugumos įėjimus trumpai – nušikti banlandžių, nuspaudyti gumom, langai niekada nevalomi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS