Rėmėjams – Klaipėdos universitetinės ligoninės padėka | KaunoDiena.lt

RĖMĖJAMS – KLAIPĖDOS UNIVERSITETINĖS LIGONINĖS PADĖKA

  • 0

Paskutiniu metu vis daugiau visuomeninių organizacijų, bendrovių bei privačių asmenų stengiasi pagal savo galimybes prisidėti ir paremti Klaipėdos universitetinę ligoninę, kad sveikatos priežiūros specialistai galėtų veiksmingiau susidoroti su ekstremaliąja situacija, palietusia ne tik mūsų mylimą miestą Klaipėdą, bet ir visus Lietuvos žmones.

Šios iniciatyvos labai svarbios ne vien materialine pagalba. Tai solidarumas bei paramos gestas tokiu metu, kai mūsų medicinos darbuotojai kasdien, negailėdami savo jėgų ir laiko, grumiasi su vis didesniais iššūkiais ir išbandymais, rizikuodami savo sveikata.

Deja, kai kurie pavieniai asmenys, manipuliuodami žmonių jausmais, siekdami savanaudiškų tikslų, platina tikrovės neatitinkančią, iškraipytą informaciją, neva ligoninės darbuotojas pardavinėja asmens apsaugos priemones, neva kažkur dingsta gauta parama.

Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovybė patikina rėmėjus, miesto ir regiono gyventojus, kad visa gauta parama kruopščiai surašoma, pajamuojama ir skiriama ligoninės darbuotojų apsaugai bei kitai veiklai užtikrinti. Klaipėdos universitetinės ligoninės medikai bei kiti darbuotojai ir toliau dirbs, kad gyventojai būtų sveiki.

Klaipėdos universitetinė ligoninė visos bendruomenės ir pacientų vardu taria nuoširdų ačiū už paramą visiems rėmėjams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS