Rumpiškės kvartalo gyventojų kiemuose – įtartinas vyras | KaunoDiena.lt

RUMPIŠKĖS KVARTALO GYVENTOJŲ KIEMUOSE – ĮTARTINAS VYRAS

Praėjusią savaitę Rumpiškės kvartale apsilankęs vyras dairėsi po automobilių stovėjimo aikštelėje pastatytų mašinų vidų. Gyventojai, pastebėję įtartinai besielgiantį vyriškį, kreipėsi į policijos pareigūnus.

„Facebook“ paskyroje „Rumpiškės Kvartalas“ buvo pasidalinta ir įtariamojo nuotrauka.

Klaipėdiečiai taip pat komentavo, kad vyrą buvo išsivežusi policija, o kiti tikino dar tą pačią dieną matę jį vaikštantį laisvėje ir vėl apžiūrinėjantį automobilius.

Incidentas, kurį užfiksavo moteris, nutiko ketvirtadienio vakarą, apie 18 val. Rumpiškės kvartale.

„Neaiškus tipas įtartinai apžiūrinėjo prie parduotuvės „BMW“, pasilenkęs žiūrėjo į automobilio saloną iš visų pusių. Kiek pavažiavus, ties įvaža į Paryžiaus Komunos gatvę, tas pats tipas jau sukiojosi prie sustojusio „Audi“. „Audi“ stovėjo įjungęs avarinį, o neaiškus tipas iš visų pusių bandė pamatyti kažką automobilio salone. Pamaniau, įamžinsiu, kai ėjo atidaryti sustojusios mašinos bagažinę. Pamatęs, kad noriu nufotografuoti, pajudėjo link mano auto. Sprukau, o tipas – skersai paskui mane“, – savo patirtimi pasidalino klaipėdietė.

Ji taip pat nurodė, kad policijai apie įvykį jau pranešta.

Moteris įvardijo, kaip atrodo įtariamasis: lieknas, juoda striuke, juoda kepure su snapeliu, šviesiai mėlynais džinsais, su juoda kuprine ant pečių.

„Mūsų name taip pat jis sukiojosi, lindo į butus, kišo rankas pro langus. Policija iškviesta“, – pasakojo kita gyventoja.

Gyventojai spėlioja, ar visa tai – to paties asmens darbas, ir jaučiasi nesaugūs, kadangi jų turtui gresia pavojus.

„Klaipėdos miesto pareigūnų duomenimis, pranešimas apie Klaipėdoje, Paryžiaus Komunos g., įtartinai besielgiantį asmenį gautas rugpjūčio 30 d. apie 18.20 val. Pareigūnai reagavo, įvykio vietoje galimo įtariamojo nerado. Pareiškimų iš galimai žalą patyrusių asmenų policija nėra gavusi“, – informavo  Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kukurbezdalis

Velniai griebtų jūsų budrumą-dabar ir pabezdėt nebus galima neatsiklausus seklių Morkų?

Wolfas

Įdomu, Rumšiškės kvartale nėra vyrų , kurie tokiam kandžiui vyriškai "paaiškintų" kas ir kaip? Ir paaiškintų taip, kad iiilgaaaaaiii atsimintų.

Siaucia jis ir debreceno parke

Gaudo zmones nakti. Ir diena trinasi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS