Savanorių gatvės rekonstrukcijos nebus? | KaunoDiena.lt

SAVANORIŲ GATVĖS REKONSTRUKCIJOS NEBUS?

Iš įgyvendinamų projektų sąrašo išbrauktas Savanorių gatvės rekonstrukcijos projektas. Taip nuspręsta dėl to, kad šio projekto vykdymas Klaipėdos savivaldybės planuose nukeltas vėlesniam laikotarpiui, o numatyta programa turi būti įgyvendinta per šiuos metus.

Pagal oficialų aiškinamąjį raštą, 2015 m. balandžio 14 d. Klaipėdos savivaldybės tarybos sprendimo pirmuoju punktu buvo pritarta Klaipėdos 2014–2020 m. integruotų investicijų programai. Ši programa 2016 m. vasario 12 d. patvirtinta vidaus reikalų ministro įsakymu.

Atsisakius minėto rekonstrukcijos projekto, bus kreipiamasi į Vidaus reikalų ministeriją dėl programos pakeitimo. Keitimas taip pat bus tvirtinamas vidaus reikalų ministro įsakymu.

Priėmus sprendimą neigiamų pasekmių nebus, o teigiama pasekmė ta, kad bus sudarytos sąlygos programos įgyvendinimo užbaigimui. Šiam sprendimui įgyvendinti lėšų nereikia.

„Projektas – „Vilties miestas“ klasterio infrastruktūros įrengimas, pinigai šiai priemonei nebuvo paskirti. Priemonę veikiausiai numatoma atidėti įgyvendinti vėlesniam projektui. Visa programa turi būti įvykdyta 2023 m. Šiam laikotarpiui nespėsime, ateityje galbūt ši priemonė bus įtraukta. O šiam laikotarpiui prašome išbraukti iš integruotų investicijų programos“, – sakė Klaipėdos savivaldybės Projektų skyriaus patarėja Daina Stankevičienė.

Nekilus diskusijai ir papildomiems svarstymams, Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto nariai sprendimui pritarė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

memel

kokios cia gatves foto? ka , su bi nes pakelt negalima kad foto butu tos gatves apie kuria rasoma???

Klausimas tvarkingo piliecio

Ka reiskia plytos zenklas kreivas?

R

Tegul vienuolynas rekonstruoja. Ne ant tokių nesamonių tiek pinigų taško, tai čia bent nauda miestui būtų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS